IT-Moniosaaja Jyväskylään
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Intrumilla IT-palvelut ovat avainasemassa liiketoiminnassa. Digitalisaatio on korkealla prioriteetilla strategiassamme ja meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä niin organisaation ja prosessien kuin IT-järjestelmienkin osalta. Haemme Jyväskylän toimipisteeseemme kokenutta IT-moniosaajaa vahvistamaan tiimiämme.

Työpäiväsi koostuu monimuotoisesta ja aktiivisesta ongelmaratkaisusta sekä IT-palveluhallinnan prosessien kehitystyöstä laskunvälityksen parissa. Lisäksi pääset vaikuttamaan järjestelmien välisiin integraatioihin. Uskallat ottaa vastuuta ja saat vietyä omatoimisesti asioita eteenpäin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa ja oppia uusia asioita. Lisäksi edellytämme XML-osaamista ja XSLT-ymmärrystä, Unix/Linux -perusosaamista, SQL-osaamista sekä kykyä hahmottaa isoja järjestelmäkokonaisuuksia. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta operatiivisesta työstä esimerkiksi DevOps  -tyyppisessä ympäristössä. Lisäksi ohjelmointiosaaminen ja sähköisen laskunvälityksen tunteminen auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat kehittyä urallasi.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Laskunvälityspalvelumme hoidetaan Jyväskylässä. Intrumin Jyväskylän toimisto löytyy kauppakeskus Sepästä. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen klikkaamalla tätä linkkiä. Hakuaika päättyy 3.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Teemu Saarinen, teemu.saarinen@intrum.com , p 050 3314848.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1291878
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä