(Poistunut julkaisusta)

IT (MES) Projektipäällikkö / Eckes-Granini Finland Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019


Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme, ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoiminta-konsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tuotantolaitokseen.

Etsimme

IT (MES) Projektipäällikköä

Projektipäällikkönä toimit tuotannon IT-järjestelmien asiantuntijana, osana neljän hengen IT-tiimiä. Tuot oman osaamisesi MES-järjestelmän implementointiprosessiin, joka toteutetaan Eckes-Graninin Turun tehtaalla. MES-projektin aikana rakennamme itsellemme osaamista, jota voidaan hyödyntää konsernimme sisällä koko Euroopan laajuisesti.

Keskeiset tehtävät:

  • Kehittää ja ylläpitää Turun tuotantolaitoksen järjestelmiä (tuotanto, logistiikka, varastointi)
  • Toimia asiantuntijana MES-järjestelmän implementointiprojektissa, jonka kestoksi on arvioitu n. kaksi vuotta
  • Toimia MES-asiantuntijana konsernitasolla

Sinä olet innostunut, haluat kehittyä ja oppia uutta ja hyödynnät työssäsi tehokkaasti erilaisia järjestelmiä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi ammattikorkeakoulutason tekninen koulutus, ja olet työskennellyt aiemmin tuotannon tai teollisuuden toiminnanohjaus- sekä IT-järjestelmien kanssa vastuullisessa roolissa. Näkemys tuotannon digitalisoitumisesta (digital transformation) on eduksi, mutta ei ehdoton vaatimus. Viestit sujuvasti ja vakuuttavasti myös englanniksi ja työskentelet luontevasti kaikilla organisaation tasoilla.

Tehtaidemme kehittyessä tulevaisuuden näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Investoimme tuotantoomme ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi meille, pääset samalla osaksi kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia palveluita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, uusia ratkaisuja sekä rohkeaa, aloitteellista ja aktiivista toimintatyyliä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti puh. 050 406 5944 tiistaina 26.2. klo 12–17 ja tiistaina 12.3. klo 15–18 tai Eckes-Graninin tietohallintopäällikkö Jari Metsäranta puh. 020 720 7320 torstaina 21.2. klo 15–17:30, keskiviikkona 27.2. klo 15–16:30 ja torstaina 7.3. klo 15–17:30.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 17.3.2019 mennessä.