(Poistunut julkaisusta)

IT Manager
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Mukaan meille?

 Hae meille IT-Manageriksi Espooseen tai Tampereelle! 
 

Sinä joka tunnet IT-maailman kiemurat ja innostut nykyaikaisista työkaluista ja haluat kantaa vastuuta organisaatiomme ydintyökaluista nyt sekä tulevaisuudessa – tämä työpaikka on juuri sinulle tehty. Alati kehittyvässä ympäristössä takaamme sen, että pääset myös itse kehittymään.

Sinulla on kokemusta ja kiinnostusta seuraaviin alueisiin ja teknologioihin:

 • Microsoftin teknologiat ja tuotteet, esim. O365 ja Azure
 • Ohjelmistojen ylläpito- ja tukiprosessit, organisaatiot ja vastuut esim. käyttäjähallintaprosessit
 • Kehitysprojektit ja niiden menestyksekäs läpivienti
 • Alihankkijoiden työn ohjaaminen ja kustannusten seuranta
 • Tietoturvan ja tietosuojan toteuttaminen käytännössä

Sinulla on intoa ja osaamista ratkaista käytännön pulmia arjen työssä, samalla kykenet johtamaan dynaamista joukkuettamme. Tuotteemme ovat vakiintuneita ja liiketoimintamme kannattavaa, joten meillä voit rakentaa pidempääkin tulevaisuutta.

Meidän mielestä valitun henkilön pitäisi ottaa vastuu seuraavista alueista, mutta me käymme tehtävän tarkat vastuut läpi valittavan henkilön kanssa, jolloin pääset itsekin vaikuttamaan työnkuvaasi.
 

 • Tuet liiketoiminnan onnistumista tehokkailla nykyaikaisilla työkaluilla. Mittaamme liiketoiminnan tyytyväisyyttä it-työkaluihin.
 • Vastaat ylätasolla kaikkien meidän käyttämien IT-työkalujen toimivuudesta. Vastaat IT-budjetistamme, IT:n operatiivisesta toiminnasta ja IT-kehityshankkeista.
 • Autat ja toimit yhteistyössä kaikkien sovellusten omistajien kanssa mm. rakentamaan hyvät sovellusten ylläpito- ja kehitysprosessit.
 • Toimit rajapintana konsernin yhteisten työkalujen kehityksessä, hallinnoinnissa ja muutosprojekteissa. Meillä on menossa lukuisia yhteisten työkalujen käyttöönottoprojekteja.
 • Hallinnoit alihankkijoita ja heidän tarjoamien palveluiden ja prosessien toimivutta. Vastaat kustannuksista, operaatoista ja toiminnan kehittämisestä.
 • Vastaat liiketoimintasovellustemme toimivuudesta toteuttamalla nykyaikaisia ja toimivia hallinta- ja ylläpitoprosesseja.


Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Millaista meillä sitten on työskennellä?
Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Sopisitko tiimiimme?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, HR-klusterin kehitysjohtaja Heikki Tukiainen puh. 0405615020