(Poistunut julkaisusta)

IT Manager
Arespartners

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

IT Manageria

vastaamaan IT-järjestelmien ja -prosessien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja ylläpidosta.

Vastuullasi on asiakkaamme toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja jatkokehittäminen sekä tietosuoja-asiat. Lisäksi osallistut liiketoiminnan digikehittämiseen ja vastaat laitehankinnoista. Toimit myös yhteyshenkilönä ulkoistettuun helpdesk-palveluun. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi järjestelmien ja prosessien kehittämisessä ovat kollegasi, toimittajat ja asiakkaat.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta ERP-, CRM- ja/tai taloushallinnon ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä. Työtapasi on palvelukeskeinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit joustavasti nopeasti muuttuvissa, vaativissa palvelutilanteissa. Hahmotat luontevasti isoja kokonaisuuksia ja nautit rutiinien hoitamisen lisäksi projektityyppisestä työstä. Sinulla on kokemusta talouden ja myynnin järjestelmistä, ja osaat tuottaa informaatiota järjestelmistä niin myynnin, markkinoinnin kuin taloudenkin tarpeisiin. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisestikin sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle koulutusmaailman näköalapaikkaa. Tässä itsenäisessä roolissa saat vaikuttaa koko yrityksen IT-ekosysteemiin ja voit omalla työlläsi auttaa asiantuntijoitamme kehittämään Suomen huippuyritysten ja yhteisöjen osaamista. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin Aleksi Koskinen, p. 044 240 6993, tavoitettavissa to 26.9.2019 klo 9-10, ma 30.9. klo 16-17 ja pe 4.10.2019 klo 8-9 sekä Johanna Lipponen, tavoitettavissa pe 11.10.2019 klo 8:30 – 10. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 osoitteessa: www.arespartners.fi/aresnets.