(Poistunut julkaisusta)

IT MANAGER
Pohjola Rakennus Oy Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Oletko aina kaivannut laaja-alaista tehtäväkenttää ja kokonaisvastuuta tietohallinnon operatiivisesta toiminnasta, IT-arkkitehtuurin ylläpidosta ja kehittämisestä? Päätoimipisteellemme Helsingin Pasilaan haussa oleva tehtävä on silloin juuri sinulle!

IT Managerina otat kokonaisvastuun yrityksen ICT-toiminnoista. Tavoitteesi on kehittää ja varmistaa ICT-järjestelmiemme käytettävyys sekä sisäinen asiakastyytyväisyys kasvavassa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassa. Olet vetovastuussa ICT:n muutos- ja kehitysprojekteissa ja osaat tunnistaa liiketoimintalähtöisiä IT-tarpeita sekä tuoda näkemyksesi esille liiketoimintaa kehitettäessä. Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot tulevat käyttöön toimiessasi avainhenkilönä uuden ERP–järjestelmän käyttöönotossa sekä yhteyksissä ICT-palveluntuottajiin. Tuet yrityksemme johtoa monipuolisella IT-osaamisellasi ja mahdollistat näin liiketoiminnan kannattavan kasvun.

Ymmärrät IT-asioita laajasti, ml. järjestelmät, ohjelmistot, infrastruktuuri, tietoliikenne, tietoturva ja tietosuoja, palvelimet ja konesaliratkaisut. Olet kiinnostunut ymmärtämään toimintakenttäämme ja kykenet tunnistamaan yhtiömme tarpeet IT:n näkökulmasta. Pystyt tukemaan menestystämme moderneja IT-ratkaisuja hyödyntämällä – sekä ylätason suunnittelussa että operatiivisessa tekemisessä.

Taustasi voi olla vastaavista tehtävistä tai esim. IT-kehitysprojektien parista. Tehtävässä eduksi katsotaan soveltuva koulutus esim. tietojenkäsittelystä (AMK, ylempi korkeakoulu). Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kieltä sekä yleisemmin selkeää kirjallista ja suullista esiintymistaitoa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi sekä kehittymään edelleen ainutlaatuisessa kasvavassa ympäristössä rakennusalan johtavien osaajien kanssa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 22.5.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14055. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja Annukka Tervo puh. 041 539 6333.