(Poistunut julkaisusta)

IT-Manager / Teknikum-Yhtiöt Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihtotavoite on yli 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman.
Lisätietoja: www.teknikum.com

Haemme nyt taloushallinnon organisaatioomme Sastamalaan

IT-Manageria

tietohallinnon monipuolisiin työtehtäviin.

Sinulla tulee olemaan uusitussa tehtävässä kokonaisvastuu Teknikum-konsernin tietohallintostrategian suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä tietohallintoprosessien toimivuudesta. Määrittelet, johdat, kehität ja käyttöönotat tietohallinnon toimintamallejamme sekä vastaat erilaisten kehittämisprojektien johtamisesta ja toteuttamisesta. Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tietämystä tietohallinnon keskeisistä prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä tietohallinnon ja IT-palvelutuotannon johtamisesta. Kokemus tietohallintohankkeiden johtamisesta ja menestyksekkäästä läpiviennistä, erityisesti toiminnanohjausjärjestelmäprojekteista katsotaan eduksi.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus vaativista IT-tehtävistä mieluiten kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Olet muutosjohtamishaluinen ja -kykyinen, ratkaiset mielelläsi ongelmia sekä omaat hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä. Pystyt ymmärtämään ja hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet viemään yrityksen toimintatavat kohti moderneja digitaalisia työskentelytapoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat 18.6. 14:00–16:00 ja 25.6. 14:00–16:00 Teknikumin talousjohtaja Juha-Matti Mäkelä puh. 040 741 3035 sekä 24.6.2019 alkaen myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 30.6.2019 mennessä.