IT Manager, Sofigate
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Kiinnostaako sinua liiketoiminnan kehitys ja parhaiden IT-palvelumallien luominen? Etsimme Sofigatelle IT Managereja vastaamaan asiakasyritysten IT-palveluiden johtamisesta ja digitalisaatiohankkeiden vetämisestä. Tehtävässä pääset osaksi dynaamista ja ketterää organisaatiokulttuuria, jossa kannustetaan toisia kehittymään ja menestymään. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen suoraan Sofigatelle. Haku on jatkuva ja etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana.
KUVAUS
"Sofigate ei ole IT-talo. Emme ole myöskään perinteinen konsultointitalo. Olemme sopivasti molempia: bisnesteknologian pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Yhdistämällä parhaat ihmiset, johtamisen mallit ja käytännöt sekä maailman johtavat teknologiat pystymme toimittamaan asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti.
Bisnesteknologian johtamisen tarjoamaamme kuuluvat myös IT-infrastruktuurin ja IT-johtamisen palvelut, jotka ovat keskeisiä palvelujohtamiselle ja tarjoavat vahvan pohjan kaikille muille toiminnoille."
TYÖNKUVA
Etsimme IT-managereja ja kokeneita IT-infrastruktuuri- ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita Tampereen alueelle.

IT-Managerina teet töitä asiakasorganisaatioissamme. Vastaat IT:n ja siihen liittyvien palveluiden johtamisesta, edistät asiakkaittemme digitalisaatiota ja johdat kehityshankkeita. Toimit kiinteänä osana asiakasyrityksemme liiketoimintajohtoa, joten liiketoimintalähtöinen ajattelutapa on sinulle välttämätön.

Sinulla on


* laaja kokemus IT-palveluiden vetämisestä, projekteista ja toimittajienhallinnasta
* kyky tehdä kehityssuunnitelmia ja viedä niitä käytäntöön
* hyvä yleisymmärrys moderneista teknologioista ja pilvipalveluista sekä kokonaisarkkitehtuurista


IT-infrastruktuurinja tietoturvallisuuden asiantuntijana toimit asiakasorganisaatioissamme ja autat asiakkaitamme kehittämään sekä ylläpitämään IT-palveluiden hallintaa. Näet IT:n ja infran keskeisinä liiketoiminnan moottoreina, minkä vuoksi sinulla on halu ymmärtää liiketoiminnan tarpeita ja vaatimuksia syvällisesti.

Sinulla on


* laaja ymmärrys ja kokemus IT-infrapalveluiden ja/tai tietoturvapalveluiden vetämisestä
* kokemusta palvelujohtamisesta sekä hyvä yleisymmärrys pilvipalveluista
* kokemusta palveluiden ulkoistamisista ja hankinnoista


Sofigatella kaikki tekeminen pohjautuu Business Technology Standardiin, avoimen lähdekoodin teknologiajohtamisen viitekehykseen, jota kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sofigatella pääset osaksi asiakkaiden liiketoiminnan kehitystä tarjoamalla parhaat IT-palvelumallit toiminnan tukemiseksi. Pääset osaksi asiakkaiden organisaatioita ja yhdessä asiakkaan kanssa luomaan uusia ja kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat ihmisten työtä. Asiakkaat ovat mid-market -asiakkaita pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta toivomme, että sinulla on valmius toisinaan matkustaa myös Pääkaupunkiseudulle.

Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Tampere, myös muut sijainnit mahdollisia
* Yhteystiedot: Tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work yhdessä Sofigaten kanssa ja kaikki tehtävään liittyvät kysymykset pyydetään lähettämään Academic Workille.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
MUUTA TIETOA
Lue lisää Sofigatesta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527474
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere