IT Manager, POS Solutions
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Primary location:

HELSINKI

Miltä sinusta kassajärjestelmien parissa työskennelleenä osaajana kuulostaisi tilaisuus tulla viemään eteenpäin Suomen mittakaavassa ainutlaatuista järjestelmä- ja kehityskokonaisuutta?

ABC-ketjussamme tehdään väkevää kehitystyötä. Kassajärjestelmät ja maksaminen on aihealueena yksi merkittävimmistä – ei ainoastaan liiketoimintakriittisenä kokonaisuutena vaan myös asiakas- ja työntekijäkokemuksen rakentajana. Kun samaan aikaan olemme ketteröitymässä ja digikehityksemme etenee harppauksin, kaltaisellesi osaajalle on tarjolla oiva vaikuttamisen, kehittämisen ja kehittymisen paikka.

Kyseessä ei tosiaankaan ole mikä tahansa rooli, kun haemme nyt työkaveriksemme Kassa- ja ravintolaratkaisut -tiimiimme kehityspäällikköä. Tämä on tehtävä, jossa arkeasi ovat ABC-ketjussa juuri käyttöönotettava uusi kassajärjestelmä, itsepalvelukassojen kehitystyö tai vaikkapa autopesujen ratkaisut.

Tarkemmin tehtävästäsi

Sinun työsi tavoitteena on varmistaa, että ABC-ketjullamme on nyt ja tulevaisuudessa liiketoimintatavoitteita palveleva kassajärjestelmä. Tällöin liiketoiminnan odotukset tulevat viedyksi kassajärjestelmäkehityksen roadmapille ja huomioiduksi myös siihen liitännäisessä kehitystyössä. Monitoimittajaympäristössä edistät vastuualueesi tuotantoa ja kehitystyötä järkevästi sekä kustannustietoisesti.

Arkeemme tuot ratkaisuja ja näkemystä – on kyse sitten toimittajaohjauksesta, järjestelmäkehityksestä ja -testaamisesta tai toimintatapojemme uudistamisesta.

Sinun tehtävässäsi on oleellista tuoda liiketoiminnalle näkyväksi, millaiset ratkaisut aihealueellamme ovat liiketoiminnallisesti merkityksellisiä ja arvoa tuottavia. Toiseen suuntaan tulkitset sekä määrittelet toimittajakumppaneille liiketoiminnan odotukset ja olet ABC-ketjun ääni ryhmämme kassajärjestelmäliitännäisissä kehityshankkeissa.

Toimit ketteröityvässä kehitysympäristössä, jossa varhaisessa vaiheessa haetaan kokemuksia pilotoiden ja kokeillen. Yhdessä tiimin kanssa kehität toimintaamme ja toimittajiemme työtä sujuvan kehityksen ja tuotannon varmistamiseksi. Ratkaisujemme käyttö- ja tuotantoympäristöihin tutustut tiiviissä yhteistyössä osuuskauppojen ja IT-kollegojesi kanssa.

Mitä sinulle tarjoamme?

Me näemme tämän tehtävän sinulle ennen kaikkea tilaisuutena kasvattaa omaa osaamispääomaasi. Roolina, jota kehität ja viet eteenpäin yhteisössä, joka mahdollistaa onnistumisesi.

Avataksemme tätä hieman >

1. Meillä et jumitu yhden kulman näprääjäksi, vaan työssäsi on rajapintoja useaan suuntaan. Olet linkki liiketoiminnallisten odotuksien, tuotannon realiteettien ja prosessien sekä järjestelmäkehityksen välillä. Tietty kompleksisuus ja monimuotoisuus on yksi työsi haaste – tosin samalla sen rikkaus.

2. Meillä pääset itse ohjaksiin – et vain pässiksi narun päähän. Tavoitteemme tulevat liiketoimintatarpeistamme mutta et tule vain vietäväksi, vaan ohjaamaan kehitystyötämme ja kehittämään tapojamme toimia. Haastat ja kyseenalaistat totuttua. Näet työsi tuloksia käytännönläheisessä kehitystyössä koko sen kaaressa määrittelystä tuotantoon vientiin ja kaikessa siinä välillä.

3. Valloitettavia vuoria, tekemättömiä paikkoja tai kesytettäviä aallonharjoja – meillä niitä sanotaan edelläkävijöiden haasteiksi. Ne eivät ole niitä triviaaleimpia, mutta onnistumalla mahdollistamme uudenlaisia palveluja suomalaisten arkeen. Inspiroi ainakin meitä – toivottavasti sinuakin.

4. Emme ole kaikkitietäviä. Sinunkaan ei tarvitse olla täydellinen. Meillä kokeillaan ja erehdytään tai onnistutaan. Haemme myös kompromisseja ja ratkaisuja, koska mittakaavamme vääjäämättä luo odotusten ja toiveiden ristiaallokkoa.

5. Mitä teet meillä muutaman vuoden päästä, voi olla jotain ihan muuta kuin mihin nyt astut. Sinulle avautuu varmasti vaihtoehtoisia urapolkuja ja tapoja vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan. Merkityksellistä työtä – sitä mielestämme pystymme sinulle tarjoamaan.

Olemme toimintamme ketteröittämisessä juuri nyt hyvällä polulla. Matkaa on kuitenkin jäljellä, mikä varmasti näkyy myös sinun arjessasi. Nyt on kuitenkin kiinnostava hetki hypätä mukaan matkaamme. Olemme Suomessa ainutlaatuisten asioiden ja kehittämisen äärellä.

Voit myös käydä tutustumassa ryhmämme henkilöstöetuihin, jotka sujuvoittavat arkeasi.

Onnistumisesi avaimet

Jotta tässä tehtävässä onnistut, sinulla tulisi olla kokemusta kassajärjestelmistä. Olet ollut mukana palvelutuotannossa tai kehitystyössä ja testaaminen on tuttua. Olet työskennellyt hajautettujen järjestelmien parissa. Jos kätesi tuoksuu bensalle tai dieselille tai latausasemiakin olet lähempää nähnyt, ei siitä varmasti haittaa ole, kun ottaa huomioon tämän kontekstin, minkä kassajärjestelmäkehitykseen tulet. Maksupääteratkaisujen osaamisestakin on sinulle etua.

Meistä on tärkeää, että osaat toimia liiketoiminnan ja teknisten toteuttajien välissä – kääntäen liiketoimintatarpeet toiminnallisuuksiksi ja tekniset ratkaisut liiketoiminnalle mahdollisuuksiksi. Ketterä maailma ei ole sinulle myöskään vieras – pystyt tällöin osaltasi tukemaan toimintatapojemme kehittämistä.

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja aktiivinen. Osaat toimia ympäristössä, jossa kehitystä tehdään vaiheittain ja eri tahoilla. Hahmottamiasi kokonaisuuksia osaat pilkkoa tehtäviksi toiminnan tasolle. Ratkaisuja löydät myös paperin kääntöpuolelta.

Toimissasi olet johdonmukainen ja yhteistyötä rakentava. Vaikutat luontevasti verkostoissa sekä tiimeissä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tulisitko työkaveriksemme?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 12.12.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Mikko Aula juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 25.11. klo 14-15 tai 2.12 klo 14-15 numerosta 0500807977 tai sähköpostitse mikko.p.aula@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525362
  • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki