(Poistunut julkaisusta)

IT Manager (liiketoimintasovelluspalvelut)
Tokmanni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Me Tokmannilla työskentelemme yhdessä asiakkaidemme eduksi. Tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmannin yli 175 myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä yhteensä noin 3 200. Avaamme uusia myymälöitä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme nyt

IT manageria vastaamaan liiketoimintasovelluspalveluista ja niiden kehittämisestä

Järjestelmien toimivuus ja niiden kehittäminen ovat tärkeä osa Tokmannin liiketoimintastrategiaa ja etsimmekin nyt näkemyksellistä sekä uudistavaa henkilöä johtamaan liiketoimintasovelluspalveluiden kehitystä ja ylläpitoa. Haettava rooli tulee tarkentumaan valittavan henkilön vahvuuksien ja kokemuksen pohjalta. Liiketoimintasovelluspalveluihin Tokmannilla lukeutuvat mm. toiminnanohjaus (ERP), suunnittelun- ja logistiikan järjestelmät sekä talouden järjestelmät. Olet kokonaisvastuussa omasta alueestasi sekä toimit sovelluspalveluiden asiantuntijatiimin esimiehenä ja IT-johtoryhmän jäsenenä.

Haettava henkilö osallistuu vahvasti Tokmannin IT transformaation suunnitteluun ja toteutukseen oman vastuualueensa näkökulmasta. Tokmanni on ryhtymässä isoon muutoshankkeeseen, jossa IT:n toimintamalleja uudistetaan ja luodaan pohjaa tuleville kehitysprojekteille. Olet mukana kehittämässä liiketoimintaprosesseja ja vastaat järjestelmämuutosten toteutuksesta suunnitellussa aikataulussa. Tavoitteen saavuttamiseksi teet aktiivista yhteistyötä sekä Tokmannin liiketoiminnan että järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan Tokmannin tietohallinnon kehittymiseen sekä sen roadmapiin – tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Varmistat osaltasi, että organisaatio saa riittävästi tukea muutosten toteuttamiseksi. Olet budjettivastuussa oman toimialueesi osalta ja raportoit tehtävässäsi tietohallinto- ja toimitusketjujohtajalle.

Odotamme valittavalta henkilöltä kokemusta kriittisten liiketoimintasovellusten (esim. ERP, logistiikka) ylläpidon ja kehityksen tai tietohallinnon vastuutehtävistä. Ymmärrät kokonaisuuksien päälle ja kykenet viestimään aktiivisesti ja uskottavasti tietohallinnon ja liiketoiminnan rajapinnassa. Sinulla on kokemusta IT:n esimiestehtävistä ja valmentava tapa johtaa ja motivoida tiimiäsi sekä eri sidosryhmiä muutosten ja projektien läpiviennissä. Tartut aktiivisesti vaikeisiinkin haasteisiin ja saat asioita tapahtumaan. Arvostamme kaupan alan kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan kaupan alan yrityksen kehitykseen ja menestykseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Meillä pääset osaksi ketterää kasvuyritystä, jossa on aidosti mukava työilmapiiri. Roolissasi pääset vaikuttamaan liiketoimintaprosessien sekä tietohallinnon kehitykseen ja näet myös työsi tulokset käytännössä. Toimistomme sijaitsee logistiikkakeskuksemme yhteydessä Mäntsälässä hyvien kulkuyhteyksien päässä kehä III:lta.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tai hae tehtävää 14.10.2018 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 (ke 3.10 klo 15-17 tai ma 8.10 klo 14-15 tai ville.saviluoto@barona.fi.