(Poistunut julkaisusta)

IT Maintenance Engineer / summer worker
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Haemme kesätyöntekijöitä kemian tuotannon ja tukitoimintojen eri tehtäviin touko-elokuun ajaksi.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.

Haemme IT-tukitoimintoihin IT Maintenance Engineer tehtävään kesätyöntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Olet tekniikasta kiinnostunut soveltuvan tekniikan alan opiskelija tai valmistunut kyseisiltä koulutusaloilta. Tuleviin päätehtäviisi kuuluu käyttäjätuki koskien WIN10-käyttöjärjestelmää ja MS Office-ympäristöä sekä verkkoon ja laitekantaan liittyvät ylläpitotoimet ja ongelmaselvitykset.  

Tehtävän edellyttämät taidot ja kokemus

  • PC-tekniikan, oheislaitteiden sekä verkkotekniikan (TCP/IP) tuntemus

  • Ongelmanratkaisutaidot

  • Yhteistyötaidot ja oma-aloitteinen työskentelyote

  • Asiakaspalveluhenkisyys

  • Mahdollinen kokemus yrityksissä käytettävistä laatujärjestelmistä, niiden prosesseista ja niiden sisältämistä vaatimuksista. 

Sinulla on positiivinen asenne, halukkuutta oppia uusia asioita, hallitset toimimisen sekä tiimissä että itsenäisesti ja pystyt toimimaan kasvavassa tuotantoympäristössä. Arvostamme kokemusta GMP-ympäristöstä, IVD-tuntemusta sekä LEAN-osaamisesta.

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen

  • Mukavan ja haasteellisen työympäristön

  • Oppia Lean-periaatteiden soveltamista päivittäisessä työssä

  • Arvokasta työkokemusta diagnostiikka-alalta

  • Kesätyöpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Jani Seppänen puhelimitse 050 5624756 (tavoitettavissa ti-pe klo 8-9) tai sähköpostitse jani.seppanen@radiometer.fi. 

Odotamme kuulevamme sinusta 28.02.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Täytä hakemuksesi Radiometerin Career-sivustolla. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti. Radiometer Turku Oy on tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.