IT-laitteiden käsittelijä
Barona Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Oletko kiinnostunut IT-laitteista? Teetkö mielelläsi tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa työtä?
Viihdytkö tiimin ympäröimänä itsenäisissä työtehtävissä?

Etsimme Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan uuteen logistiikkakeskukseen uusia tiimin jäseniä erilaisiin varaston ja tuotannon tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu mm. saapuvien lähetysten tarkastamista, inventointia ja hyllytystä. Käsiteltävät tuotteet ovat pääasiassa tietokoneita ja muita IT-laitteita. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus edetä esim. laaduntarkastukseen tai ohjelmistopuolelle. Työpäivät sijoittuvat päivävuoroon klo 8–16 välille arkisin.

Emme vaadi aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta esimerkiksi IT-laitteiden tuntemus tai aiempi varastokokemus katsotaan eduksesi paikkaan hakiessa. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan. Haemme tähän tehtävään henkilöitä, jotka kykenevät itsenäiseen tarkkuutta vaativaan työhön. Tehtävä pitää sisällään myös runsaasti tiimityöskentelyä, joten toivomme sinun tulevan toimeen hyvin myös ryhmässä. Työpaikalla on positiivinen tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki.

Työt alkavat syys-lokakuun aikana ja kestää vähintään vuoden loppuun asti. Toivoisimme sinun kuitenkin viihtyvän kanssamme pitkäaikaisesti.

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävään valitaan tekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot