(Poistunut julkaisusta)

IT-laiteassistentti, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Espoo
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä johtavan infraverkkoalan toimijalla avustavissa IT-tehtävissä? Viihdytkö järjestelmällisten tehtävien ja elektroniikkatuotteiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme IT-laiteassistentti Eltel Networks Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt IT-laiteassistenttia asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle Espooseen 5 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt positioon Studentworkin kautta.

IT-laiteassistenttina tehtävänäsi on hallita Eltelin elinkaarensa päähän tulleita laitteita, kuten tabletteja, tietokoneita ja puhelimia. Olet ottamassa vastaan palautettavia vanhoja laitteita, jotka kirjaat järjestelmään vastaanotetuiksi, minkä jälkeen lajittelet, pakkaat sekä lähetät laitteet eteen päin kierrätykseen. Sinun on mahdollista päästä myös tekemään muita avustavia IT-tehtäviä omien intressiesi ja osaamisesi mukaan.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power ja Communication. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.com

Pääasialliset työtehtävät

  • Eletelin elinkaaren päähän tulleiden laitteiden hallinta
  • Laitteiden vastaanottaminen, lajittelu, pakkaaminen ja lähettäminen
  • Muut IT-tehtävät intressien mukaisesti

Odotamme sinulta

  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Iloista, reipasta, ahkeraa ja huolellista työotetta
  • Kiinnostus IT-alaan katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.