(Poistunut julkaisusta)

IT-LÄHITUKIHENKILÖ PAMin keskustoimistoon, Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto, joka työelämän asiantuntijana parantaa heidän toimeentuloaan, työsuhdeturvaansa ja elämisen laatua. PAMissa on noin 220 000 jäsentä ja he työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina. 


Haemme PAMin keskustoimistoon tietohallintoyksikköön IT-LÄHITUKIHENKILÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on vastaanottaa, käsitellä ja ratkaista erilaisia tukipyyntöjä, joita tulee kaikista toiminnoista organisaatiomme sisällä. Pyyntöjä tulee sähköpostilla ja puhelimitse tai henkilökohtaisesti tuessa käymällä ja ne liittyvät mm. työasemiin, palvelimiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Lähtökohtaisesti pyrit ratkomaan ongelmatilanteet itsenäisesti, mutta tukenasi on it-asiantuntijatiimi tai tietojärjestelmien yhteistyökumppaneiden käytöntuki.

Lisäksi vastuullesi kuuluvat tietokoneiden, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden asennus, käyttöönotto ja päivitykset. Osallistut myös päätelaitteiden hankintoihin ja mm. puhelin- ja dataliittymien hallinnointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä sekä etä- ja lähitukityöskentelystä. Pystyt asentamaan ja käyttöönottamaan tietokoneet, mobiililaitteet ja niiden ohjelmistot. Sinulla on hyvät tiedot ja taidot Windows-työasema, -palvelin ja Active Directory –ympäristöjen hallinnasta sekä palvelinvirtualisointi on sinulle tuttua.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit ongelmien ratkonnasta. Pystyt priorisoimaan ja reagoit hyvin kiireisissä tilanteissa. Tehtävään edellytetään soveltuvaa ICT -alan koulutusta ja/tai vahvaa kokemusta päätelaitepalveluiden järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Odotamme sinulta hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, määrätietoista otetta työtehtävien hoitamiseen sekä PowerShell -osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työympäristössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä sähköinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Veli-Pekka Ruotsila p. 040 7511 211