(Poistunut julkaisusta)

IT-lähitukiasiantuntijoita, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme asiakkaallemme IT-lähitukiasiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena valitun henkilön ja StaffPoint Oy:n välille. Työaika on säännöllinen, kiinteä kokopäivätyö, mutta jakso sijoittuu toimistotyöaikoihin.

Työtä tehdään loppuasiakkaiden eli eri virastojen toimipisteissä pääkaupunkiseudun alueella. Työssä saatetaan myös työskennellä pääsääntöisesti yhdessä asiakkuudessa. IT-lähitukiasiantuntija toimii osana pääkaupunkiseudun lähitukiryhmää.

Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta joko puhelimella, etätyövälineillä tai henkilökohtaisesti.Tyypillisesti IT-lähitukiasiantuntijan tehtäviin kuuluu laite- ja ohjelmistoasennukset sekä päivitykset, ongelmaratkaisu, sekä mahdolliset muut pääpalveluita tukevat lähitukitehtävät. Tehtävässä työskentelyn tarkoituksena on käsitellä ja selvittää toiminnanohjausjärjestelmän tai muun hyväksytyn kanavan kautta tulevia lähitukipyyntöjä (häiriöt ja palvelupyynnöt).

Tehtävät suoritetaan joko etätyövälineitä hyväksikäyttäen, asiakaskäynneillä tai asiakaspalvelupisteellä tukipäivystyksenä.

Työtehtäviin kuuluu:

- ICT-järjestelmien ja laitteiden tuki, neuvonta ja vikatilanteiden selvittäminen
- Loppukäyttäjiltä tulevien palvelupyyntöjen käsittely, ratkaisu ja tarvittaessa välittäminen eteenpäin
- ICT-järjestelmien, ja verkkoympäristön lähituen piiriin kuuluvat ylläpitotehtävät, laitteiden esim. työasemat, oheislaitteet, verkon aktiivilaitteet ja mobiililaitteet, asennukset ja ylläpito
- Vuorollaan osallistuminen toiminnanohjausjärjestelmän työjonojen päivystykseen ja ohjaamiseen

Tehtävään valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuus-selvitys.


Edellytämme sinulta

- Kokemusta lähitukitehtävistä tai muista vastaavista IT-tehtävistä
- Soveltuvaa koulutusta (esim. datanomi, IT-tradenomi)
- Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä ymmärtää loppuasiakasta
- Erinomaista suomen ja mielellään englannin kielen taitoa


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.


Lisätietoja

Nina Ahola
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Kauppakatu 9, 70100 Kuopio
043-8256604
nina.ahola@staffpoint.fi