(Poistunut julkaisusta)

IT-lähituki
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

IT-lähitukihenkilöä

Haemme nyt IT -yksikköömme lähitukihenkilöä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Lähituen työtehtäviin kuuluu muun muassa Securitaksen työasemien ylläpitoa, tulostinympäristön hallinnointia sekä erilaisten tukipyyntöjen käsittelyä ja ongelmien ratkaisua.

Työpiste sijaitsee päätoimitalossamme Helsingin Vallilassa. Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä, mutta joissain tilanteissa tehtävät saattavat edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tukena työssäsi on muu IT-organisaatiomme.

Edellytämme

Toivomme sinulle olevan jo tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta Windows-työasemien ylläpidosta ja hallinnoinnista sekä lähiverkkojen toiminnan tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuuden ja työtä pelkäämättömän asenteen lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja myös kiireisinä aikoina.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan työympäristön sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän turvallisuusalan johtavassa konsernissa. Pääset seuraamaan alan nopeaa kansainvälistä kehitystä Suomen näkökulmasta.

Hakuohje

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.