(Poistunut julkaisusta)

IT-lähituki Novartis Finland
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Kiinnostaako mahtavat uramahdollisuudet kansainvälisesti menestyneessä yrityksessä? Oletko itsenäinen ja palveluhenkinen ongelmien ratkaisija? Onko sinulla jonkin verran aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista, sillä saatat olla juuri hakemamme henkilö asiakkaallemme Novartis Finlandille IT-lähitukeen!
KUVAUS
IT-lähituessa tehtäviisi kuuluu kollegoidesi avustaminen Windows 10 ja 7 liittyvissä ongelmissa ja kysymyksissä. Tulet vastaamaan myös MS Officeen ja puhelimiin (iOS) liittyvistä käyttäjien tuen tarpeista.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen paikan kansainvälisessä yrityksessä
* Monipuoliset IT-tuen ja sisäisen asiakaspalvelun tehtävät
* Mahdollisuuden rekrytoitua Novartikselle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Windows 10 & 7 -tuki
* Sähköpostitse ja puhelimitse tehtävä asiakaspalvelu
* iPhone & iPad -tuki
* Muut yleiset IT-tuen tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään noin puolen vuoden ajalta. Katsomme eduksi sopivan koulutustaustan (esim. IT-tradenomi, datanomi). Hallitset Windowsin, iOS-järjestelmän ja MS Office-ohjelmistot hyvin, eikä erityyppisten osastojen ja serverien kanssa työskentely ole sinulle ongelma. Asenne on tärkeä - haluat aidosti tukea kollegoitasi heidän tarvitsemiensa työkalujen käytössä! Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen).

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen: työtä täytyy itse kyetä järjestämään ja priorisoimaan
* Yhteistyökykyinen: kuuntelet aktiivisesti ja vuorovaikutat sujuvasti
* Palveluhenkinen: autat kollegoitasi järjestelmien ja työkalujen kanssa


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman nopeasti
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Novartis Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Novartis Finland toiminta kattaa innovatiiviset alkuperäislääkkeet, sekä laadukkaat rinnakkaisvalmisteet joiden avulla voidaan ehkäistä ja parantaa sairauksia ja lisätä elämänlaatua.