IT-Lähituki, Dustin Finland Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Nautitko ongelmanratkaisusta sekä itsenäisestä vastuusta asiakasrajapinnassa? Etsimme nyt Dustin Finland Oy:lle lähituen osaajaa, jolla pysyy narut käsissä vaihtelevien tukipyyntöjen äärellä niin toimistolla kuin etäyhteyksillä. Pääset työskentelemään keskeisenä linkkinä organisaatioon varmistaessasi työvälineiden toimivuuden sekä osallistumaan kehitysprojekteihin. Jos etsit mukavaa työilmapiiriä, jossa tekemiseesi luotetaan antamalla vapautta ja vastuuta, lue lisää ja hae pian! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden kohdalla.
KUVAUS
Dustinilla pääset sukeltamaan monipuolisten vastuiden äärelle palvellessasi työparisi kanssa 120 hengen organisaatiota IT-tuessa. Saat tarvittaessa tukea päivittäiseen työhösi, mutta toivomme sinulta sitkeää ratkaisukeskeistä työotetta myös hankalimpien ongelmien selvittelyssä. Työtehtävien laajuuden ansiosta pääset kehittämään myös omaa osaamistasi työtä tehdessä sekä hyödyntämään loistavia yhteistyötaitojasi toimiessasi eri sidosryhmiä kanssa.

Tarjoamme


* Vapauden johtaa omaa työtä
* Mukavan työilmapiirin ja kulttuurin
* Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissa
* Mielenkiintoisen työympäristön vaihtelevien tehtävien parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääset monipuolisesti osallistumaan lähituen tehtäviin niin tikettien ja puhelimen kautta kuin kasvotusten organisaation kanssa. Saat aktiivisesti johtaa omaa työtäsi osallistuessasi mm. kokoushuoneiden ja muiden tilojen laitteiston ylläpidon tehtäviin, kehitysprojekteihin, henkilöstön työvälineiden luovuttamiseen ja palauttamiseen sekä puhelinliittymäneuvotteluihin.


* IT-tuki eri kanavia pitkin
* Laitteiston ylläpito sekä työvälineiden on- ja off-boarding
* Varaston hallinta ja ylläpito
* Uusien palveluiden ja ominaisuuksien kouluttaminen sisäisesti
* Puhelinliittymäsopimusten neuvottelu ja ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö tarttuu reippaasti uusiin haasteisiin ja ottaa aktiivisesti vastuuta omasta työstään. Työn monipuolisuuden vuoksi toivomme sinun nauttivan muiden auttamisesta sekä ongelmanratkaisusta.


* Soveltuva koulutustausta (esim. IT-tradenomi)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Hyvää ymmärrystä Microsoftin palveluista ja sovelluksista


Eduksi nähdään B-ajokortti ja auto.

Työntekijänä olet:


* Palveluhenkinen
* Yhteistyön ammattilainen
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kuukautta, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Dustin Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Dustin Oy on johtava online -IT -kumppani Pohjoismaissa ja Benelux -maissa. Dustin Oy auttaa asiakkaitaan pysymään eturintamassa tarjoamalla heille oikean IT -ratkaisun oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Korkean tason IT-asiantuntemuksen, laajan tarjonnan ja käytännöllisen asenteen ansiosta Dustin toimii strategisena IT-kumppanina ensisijaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta myös suurille yrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507174
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo