IT-koordinaattori
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Asiakkaamme on alallaan tunnettu IT-palveluntarjoaja, jonka elinkaaripalveluiden energinen tehotiimi hakee uutta nyt kasvun myötä kollegaa! Oletko sinä seuraava IT-koordinaattori kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen? 


Työtehtävät

Tulevat työtehtävät pitävät sisällään mm:

- työasemien, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto ja selvittely
- tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi
- laiterekisterin ylläpito ja yhteistyö laitetoimittajien kanssa
- asiakkaiden loppukäyttäjien konsultointi laitehankinnoissa
- erinäisten laiteprojektien (päivitykset ja roll-outit) edistäminen sovittujen aikatavoitteiden mukaan sekä näistä raportoiminen
- aktiivisena yhteyshenkilönä toimiminen eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden välillä 

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan service deskin sekä lähitukitiimien kanssa. Käytät työssäsi useita järjestelmiä ja Excel on myös päivittäisessä käytössäsi.

Edellytykset

Tehtävän kannalta on oleellista, että viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa suomen ja englannin kielellä. 

Hyvää pohjaa tehtävässä menestymiselle antaa ensisijaisesti tietotekniikan opinnot esim. IT-tradenomi, insinööri tai datanomi sekä aiempi työ- tai harjoittelukokemus asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta tai laitetilaus-toimitusketjun eri vaiheista. 

IT-kokonaispalveluprosessin ymmärtäminen laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta on merkittävä etu, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on kiinnostus uuden oppimista kohtaan sekä kyky työskennellä myös tarkkutta vaativassa työssä ja itseohjautuvasti.

Edut

Tässä on mahdollisuus päästä näkemään alallaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa sekä päästä hyödyntämään kielitaitoa monipuolisesti päivittäisessä työskentelyssä. 

Töitä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä, mutta tehtävässä toivotaan myös valmiutta työskennellä tulevaisuudessa yrityksen toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä. 

Tule osaksi iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si.

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427370
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki