(Poistunut julkaisusta)

IT-koordinaattori
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Etsimme it-alan kokonaisratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme Turkuun IT-koordinaattoria.

IT-koordinaattorin työtehtäviä ovat muun muassa tilausten vastaanotto, töiden koordinointi ja töiden jakaminen asentajille. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että asentajien kanssa. Työ tehdään pääosin toimistolta käsin Turusta. Lisäksi työhön saattaa kuulua jonkin verran ohjelmistojen esiasennuksia koneisiin.

Työssä menestyminen edellyttää ymmärrystä IT-alan kokonaisratkaisuista ja palveluprosessista. Työtehtävä edellyttää myös vahvaa Windows-tuntemusta, hyviä kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja sekä organisointikykyä. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi. Muu ohjelmistotuntemus kuten Efecte, ConnectWise, MS Office 2016, katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta ICT-alan koulutusta ja ainakin jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Työ alkaa lyhyellä koulutuksella, jonka jälkeen työ tehdään itsenäisesti. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ennen työn alkamista.

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedustelut arkisin klo 9-16 VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.