(Poistunut julkaisusta)

IT-koordinaattori Tampereen toimipisteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva noin 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on 90 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.
 www.tammertukku.fi

Haemme Tampereen toimipisteeseemme nyt IT-KOORDINAATTORIA

IT-koordinaattorina osallistut käytössä olevien IT-ohjelmien ylläpitoon sekä uusien ratkaisuiden suunnitteluun ja kehitykseen, tehtävä sisältää lisäksi järjestelmien testausta. Tuet käyttäjiä ohjelmistojen päivittäisissä haasteissa. IT-koordinaattorina vastaat osaltasi käyttöympäristön dokumentaation ylläpidosta sekä IT:n koulutuksesta omalla vastuualueellasi. Tulet jatkossa osallistumaan myös yrityksen digitalisaatiosuunnitteluun ja -toteutukseen. Eduksesi katsomme MS AX Dynamics ja M-Files järjestelmien tuntemuksen.

Odotamme valitulta henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi sekä osaat koordinoida useita asioita samanaikaisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Hakijalta odotamme intoa oppia uutta ja kehittyä työtehtävässään. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.

Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 11.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  IT-koordinaattori


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere