(Poistunut julkaisusta)

IT-koordinaattori / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20.000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Maku, Mustang, Rento, Fanni K ja Hasbro. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2020 on noin 100M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua järjestelmällinen ja palveluhenkinen

IT-koordinaattori

IT-koordinaattorina vastaat valikoitujen järjestelmiemme toimivuudesta ja käyttötuesta yhdessä teknisen tiimimme kanssa. Osaat pukea määrittelyiksi loppukäyttäjiemme tarpeet ja ohjaat maaliin niin yksittäiset tehtävät kuin isompiin projekteihin liittyvät kehitystyöt. Tuet omalla toiminnallasi Tammer Brandsin erilaisten IT-projektien onnistumista.

Työsi sisältää erilaisten ratkaisujen suunnittelua yhteistyössä liiketoimintamme kanssa sekä teknisten toimitusten testausta. Tuet käyttäjiämme ohjelmistojen päivittäisissä haasteissa ja vastaat käyttöympäristön dokumentaatiosta ja järjestelmien opastuksesta omalla vastuualueellasi.

Näillä taidoilla onnistut!
Emme etsi koodaria, emmekä teknistä erityisosaajaa, mutta arvostamme yleistä IT-alan asiantuntemusta ja kokemusta. Tehtävässä on keskeistä hyvä organisointikyky ja kokonaisuuksien hahmottaminen. Yhteydenpito tiimin jäsenten, työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa edellyttää hyviä kommunikointikykyjä. Tehtävään sisältyy myös ohjelmien käytön ohjeistusta henkilökunnallemme, joten toivottavasti osaat pukea välillä monimutkaisetkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon.

Tehtävä edellyttää sinulta järjestelmällistä, tarkkaa ja ratkaisuhakuista työotetta. Otat oma-aloitteisesti vastuuta omasta tekemisestäsi ja osaat työssäsi hallinnoida useita asioita samanaikaisesti. Yksin sinun ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan työskentelet osana ICT-tiimiä, jossa osaavat kollegat ja apu ovat aina lähellä. Omaat myös intoa oppia uutta ja kehittyä tehtävässäsi. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Tiettyjen ohjelmistojen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta olisi hienoa jos sinulla on aiempaa kokemusta nykyaikaisista ERP-järjestelmistä tai kaupan alan ohjelmistoista, kuten kassa- ja verkkokauppajärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tammer Brands Oy:n Erika Haarla puh. 040 514 0037 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 15.3.2019 mennessä.