(Poistunut julkaisusta)

IT-koordinaattori, Quattro Mikenti Group Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020
Etsimme asiakkaallemme Quattro Mikenti Groupille järjestelmällistä, oma-aloitteista ja palveluhenkistä IT-koordinaattoria Espoon toimistolle. Kyseisessä työtehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ja toimit työparina konsernin ICT päällikön tukena. Quattro Mikenti Group Oy on talotekniikka-alan nopeasti kasvava ja kehittyvä konserni, jossa sinulla on hieno mahdollisuus päästä osaksi menestyvän yrityksen kasvutarinaa.
KUVAUS
Tässä roolissa pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi konsernin ICT-laitehankinnat, puhelinliittymien ja käyttäjätunnusten ylläpito ja hallinnointi, konsernin intran tekniset ylläpitotehtävät sekä yhteistyö ulkopuolisten toimijoiden kuten laitetoimittajien ja palvelukeskuksen kanssa. Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat toimistoaikoihin noin klo 8-16 välillä. Tämä tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi mielenkiintoista ja kehittyvää yritystä ja tehtävässä menestyykin parhaiten henkilö, joka osaa kantaa vastuuta roolistaan, omaksuu nopeasti uusia asioita ja sopeutuu muuttuviin tilanteisiin ketterästi. Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen tiimikaveri, joka on innokas oppimaan uutta ja haastamaan itseään.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden olla mukana menestyvän yrityksen matkassa
* Kattavan perehdytyksen IT-koordinaattorin tehtäviin
* Mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä viihtyisän toimiston Espoossa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* ICT-laitehankintojen hoitaminen konsernin työntekijöille sekä koordinointi laitetoimittajien kanssa
* Erilaiset käyttäjätunnusten, sähköpostilistojen ja puhelinliittymien ylläpito ja hallinnointi
* Konsernin intran tekniset ylläpitotehtävät
* Yhteistyö palvelukeskuksen kanssa, kuten tehtävien koordinoiminen ja työjonon valvonta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi IT tradenomi
* Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kuten käyttäjätunnusten hallinnoinnista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Vahva IT osaaminen, erityisesti Excelin ja D365-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan SQL ja PowerBi osaaminen.


Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen ja tarkka
* Oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen
* Yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja


Muuta tietoa:


* Aloitus: sopimuksen mukaan heinä-elokuun aikana
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Piispantilankuja 2, 02240 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Quattro Mikenti Group puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Quattro Mikenti Group eli QMG on yhteinen nimi ripeästi kasvavalle yritysryhmälle, joka syntyi Mikenti- ja Quattroservices-yhtiöiden yhdistyessä vuonna 2013. QMG on Suomen suurimpia ja monipuolisimpia talotekniikkaurakoitsijoita, toimipaikkoja on 25 paikkakunnalla. Konsernin asiakkaita ovat keskeiset rakennuttajat ja rakennusliikkeet. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 167 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryritykset ovat luonteeltaan paikallisia yrittäjäyhtiöitä, mutta niillä on suuren konsernin tausta ja valtakunnallinen tuki.