(Poistunut julkaisusta)

IT-koordinaattori Pitäjänmäkeen
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

CGI:n Elinkaaripalveluiden energinen tehotiimi hakee uutta kollegaa! Oletko sinä seuraava Palvelukoordinaattori?

Tämä tehtävä on alkuun puolen vuoden mittainen määräaikaisuus, jossa jatko katsotaan tiimin työtilanteen mukaan.

Huomioithan, että tämän tehtävän palvelukielinä ovat suomi ja englanti, joista toivomme sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Työtehtävät

Kyseessä on erittäin monipuolinen ja laaja-alainen tehtäväkenttä, johon sisältyy:

- työasemien, kannettavien ja muiden oheislaitteiden tilausten ja -tiedustelujen vastaanotto ja selvittely
- tilausten syöttäminen, seuranta ja raportointi
- laiterekisterin ylläpito
- laitehankinnoissa konsultointi
- erinäisten laiteprojektien edistäminen sovittujen aikatavoitteiden mukaan sekä näistä raportoiminen
- aktiivisena yhteyshenkilönä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden välillä toimiminen

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä CGI:n service deskin sekä lähitukitiimien kanssa. Käytät työssäsi useita järjestelmiä ja Excel on myös päivittäisessä käytössäsi.

Edellytykset

Tehtävän kannalta on oleellista, että viihdyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä sekä kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa suomen ja englannin kielellä.

Hyvää pohjaa tehtävässä menestymiselle antaa ensisijaisesti tietotekniikan (tai esim. liiketalouden) opinnot esim. IT-tradenomi tai datanomi sekä työkokemus esim. vaativasta asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta tai tilaus-toimitusketjun eri vaiheista.

IT-kokonaispalveluprosessin ymmärtäminen laitteiden, huoltojen ja sopimusten näkökulmasta on merkittävä etu, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on kiinnostus uuden oppimista kohtaan sekä kyky työskennellä myös tarkkutta vaativassa työssä ja itseohjautuvasti.

Edut

Tässä on mahdollisuus päästä näkemään alallaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa sekä päästä hyödyntämään kielitaitoa monipuolisesti päivittäisessä työskentelyssä.

CGI:n toimitilat sijaitsevat erittäin hyvien yhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä.

Tule osaksi iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa!

Lisätiedot

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter