(Poistunut julkaisusta)

IT-konsultti projektihallintatyökalujen pariin Avoset Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Asiakasyrityksemme Avoset Oy etsii IT-konsulttia mahdollistamaan ketterien projektihallintatyökalujen, Atlassian-tuotteiden menestystarinaa. Mikäli olet jo kartuttanut admin-kokemusta Jirasta ja Confluencesta, olet nopea oppimaan uutta ja mahdollisesti jo kokeillut Atlassian-tuotteita tai muita vastaavia tuotteita, etsimme juuri sinua!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset opastamaan asiakasyrityksiä Atlassian-tuotteiden ylläpidossa ja käyttöönotossa osana ammattitaitoista tiimiä. Atlassian tuotteisiin kuuluvat muun muassa Jira, Confluence ja Trello ja Avoset Oy:n asiakkaat ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä, joilla on toimintaa myös ulkomailla. Konsultointipalveluita tehdään joko yrityksen toimitiloissa ta etätyöskentelynä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Muokatun työnkuvan, jossa voi päästä tekemään myös pienimuotoista sovelluskehitystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Konsultin tehtävät Atlassian-tuotteiden ylläpidossa ja käyttöönotossa
* Atlassian-tuotteiden käyttöönotot
* Atlassian-tuotteisiin pohjautuvien projektien auditoinnit
* Atlassian-tuotteiden terveystarkastukset ja asennuksen katselmoinnit
* Selvitykset päätöksenteon tueksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/TKK)
* Aikaisempaa kokemusta teknisistä työtehtävistä tai konsulttityössä toimimisesta
* Jiran ja Confluencen syvempi tuntemus
* Reipas, rohkea ja proaktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme myös sovelluskehitysosaamisen (java ja javascript), menetelmäosaamisen (esim. Scrum), sekä osaamisen pilvipalveluista (AWS tai Azure:sta).

Etsimämme henkilö on:


* Reipas
* Rohkea
* Nopea oppimaan uutta
* Oma-aloitteinen työote
* Valmis suorittamaan Atlassian-sertifikaatin tulevaisuudessa


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Heikkiläntie 7, Helsinki (Lauttasaari)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Avoset Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Avoset Oy on vuonna 2010 perustettu vakavarainen perheyritys. Avoset on perustamisestaan lähtien ollut Atlassian-partner ja olemme nähneet Atlassianin tuotteiden suosion kasvun. Atlassian on maailman parhaiden agile-työkalujen kehittäjä, jonka missiona on vapauttaa jokaisen tiimin täysi potentiaali. Atlassianin tunnetuimpia tuotteita ovat Trello, Jira ja Confluence. Atlassian on markkinajohtaja yritysten ketterissä suunnittelutyökaluissa (https://www.atlassian.com/gartner). Suurimpana erona kilpailijoihin ovat Atlassianin merkittävät panostukset tuotekehitykseen ja markkinointikustannusten minimointi - parhaat tuotteet myyvät itse itsensä.
Uskomme, että Atlassianin (ja Avosetin) menestystarina on vasta alussa. Perinteisesti IT-yritysten käyttämät tuotteet, kuten Jira ja Confluence soveltuvat erinomaisesti ihan kaikenlaisten yritysten työkaluiksi, mikä tarkoittaa merkittävää kasvupotentiaalia.