(Poistunut julkaisusta)

IT-konsultti projektihallintatyökalujen pariin Avoset Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Asiakasyrityksemme Avoset Oy etsii IT-konsulttia mahdollistamaan ketterien projektihallintatyökalujen, Atlassian-tuotteiden menestystarinaa. Mikäli olet jo kartuttanut admin-kokemusta Jirasta ja Confluencesta, olet nopea oppimaan uutta ja mahdollisesti jo kokeillut Atlassian-tuotteita tai muita vastaavia tuotteita, etsimme juuri sinua!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset opastamaan asiakasyrityksiä Atlassian-tuotteiden ylläpidossa ja käyttöönotossa osana ammattitaitoista tiimiä. Atlassian tuotteisiin kuuluvat muun muassa Jira, Confluence ja Trello ja Avoset Oy:n asiakkaat ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä, joilla on toimintaa myös ulkomailla. Konsultointipalveluita tehdään joko yrityksen toimitiloissa ta etätyöskentelynä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Muokatun työnkuvan, jossa voi päästä tekemään myös pienimuotoista sovelluskehitystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Konsultin tehtävät Atlassian-tuotteiden ylläpidossa ja käyttöönotossa
* Atlassian-tuotteiden käyttöönotot
* Atlassian-tuotteisiin pohjautuvien projektien auditoinnit
* Atlassian-tuotteiden terveystarkastukset ja asennuksen katselmoinnit
* Selvitykset päätöksenteon tueksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/TKK)
* Aikaisempaa kokemusta teknisistä työtehtävistä tai konsulttityössä toimimisesta
* Jiran ja Confluencen syvempi tuntemus
* Reipas, rohkea ja proaktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme myös sovelluskehitysosaamisen (java ja javascript), menetelmäosaamisen (esim. Scrum), sekä osaamisen pilvipalveluista (AWS tai Azure:sta).

Etsimämme henkilö on:


* Reipas
* Rohkea
* Nopea oppimaan uutta
* Oma-aloitteinen työote
* Valmis suorittamaan Atlassian-sertifikaatin tulevaisuudessa


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Heikkiläntie 7, Helsinki (Lauttasaari)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Avoset Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Avoset Oy{target="_blank"} on vuonna 2010 perustettu vakavarainen perheyritys. Avoset on perustamisestaan lähtien ollut Atlassian-partner ja olemme nähneet Atlassianin tuotteiden suosion kasvun. Atlassian on maailman parhaiden agile-työkalujen kehittäjä, jonka missiona on vapauttaa jokaisen tiimin täysi potentiaali. Atlassianin tunnetuimpia tuotteita ovat Trello, Jira ja Confluence. Atlassian on markkinajohtaja yritysten ketterissä suunnittelutyökaluissa (https://www.atlassian.com/gartner). Suurimpana erona kilpailijoihin ovat Atlassianin merkittävät panostukset tuotekehitykseen ja markkinointikustannusten minimointi - parhaat tuotteet myyvät itse itsensä.
Uskomme, että Atlassianin (ja Avosetin) menestystarina on vasta alussa. Perinteisesti IT-yritysten käyttämät tuotteet, kuten Jira ja Confluence soveltuvat erinomaisesti ihan kaikenlaisten yritysten työkaluiksi, mikä tarkoittaa merkittävää kasvupotentiaalia.