(Poistunut julkaisusta)

IT-konsultti, (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme myynnillistä IT-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen sisällöntuotannon ja julkaisutoiminnan järjestelmien pariin.

Etsimämme IT-konsultti tulee vahvistamaan asiakkaille tarjottavien räätälöityjen palvelujen käyttöönottoprosessia. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja palveluiden jouhevassa käytössä hoitaen myös uusasiakashankintaa ja etsit lisämyynnin mahdollisuuksia tapaamisilta. Työtehtäväsi perustuvat käynnissä oleviin ja jo aloitettuihin projekteihin, joten työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Asiakkaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä asiakasrajapinnassa. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen julkaisutoiminnan, sisällöntuotannon ja teknisen dokumentaation tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota, nopeaa oppimiskykyä ja halua kehittyä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kokeneessa pienessä tiimissä. Saat mahdollisuuden myös vaikuttaa työtehtäviisi, joita kehitetään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Sinut perehdytetään tehtävääsi ja saat tueksesi kokeneen mentorin työn omaksumiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi vakavaraista asiantuntijayritystä, laita hakemuksesi 25.02.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla "IT-konsultti". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.