(Poistunut julkaisusta)

IT-kesäduuni Espoossa
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Haemme nyt useampaa palveluhenkistä Lähitukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi, heinäkuusta syyskuun loppuun asti (tai elokuun loppuun).

Työskentely on liikkuvaista, kokopäiväistä ja tapahtuu loppuasiakkaan toimipisteillä Espoossa. Työ edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Työskentely tapahtuu arkisin toimistotyöaikojen puitteissa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu Windows ympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Työ sisältää liikkumista Espoon alueella eri toimipisteiden välillä ja siksi edellytämme oman auton käyttöä.

Edellytykset

Työ soveltuu esim. vastavalmistuneelle datanomille, IT-tradenomille tai vastaavan it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle. Arvostamme työharjoittelun-, kesätöiden - tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuki tehtävistä tai asiakaspalvelusta sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta.

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme reipasta, luotettavaa, täsmällistä ja ripeää työotetta ja palveluhenkistä asennetta. Selkeä, sujuva ja reipas kommunikointikyky suomen kielellä sekä nuhteeton tausta on oleellista tehtävässä menestymiseksi.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, mukavan ja osaavan tiimin tuen, rennon työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada "jalkaasi oven väliin" tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi, Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin. Kerromme lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä mahdollisen haastattelun aikana.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".