(Poistunut julkaisusta)

IT-kehityspäällikkö
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme IT-kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen IT/Tiedolla johtamisen palvelut -tiimiin Helsinkiin.

”Meillä on tiimissä joustavat työajat, monipuoliset tehtävät, toimiva etätyö ja loistava porukka”, kertoo Martti, järjestelmäpäällikkö S-Pankista.

Millaista työtä tarjoamme? 

 • Toimit IT:n vastuuhenkilönä kehitystehtävissä erikseen määritellyissä projekteissa. Luot arkkitehtuurikuvaukset ja varmistat projektien riittävän teknisen dokumentaation.
 • Tunnistat teknisiä riippuvuuksia pankin muihin projekteihin aikataulut ja release-kyvykkyydet huomioiden.
 • Toimit asiantuntijana tiedonhallinnan järjestelmäkokonaisuudessa. Vastaat järjestelmän toimivuudesta ja kehität sitä aktiivisesti. Toimit vahvasti yhteistyössä tiedonhallinnan toiminnon asiantuntijoiden kanssa.
 • Tietoturvan huomioiminen on kaiken kehittämisen keskiössä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Olet aktiivinen IT-kehityspäällikkö, joka pystyy kommunikoimaan vahvasti eri sidosryhmien kanssa.
 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta IT-arkkitehtuurikuvausten sekä IT-dokumentaation tuottamisesta.
 • Arvostamme osaamista metadatan käytöstä laadukkaan toteutuksen osana. Ymmärrät metadatan tuoman lisäarvon tiedonhallinnalle sekä koko liiketoiminnalle.
 • Arvostamme osaamista Azure-pilvipalveluista sekä SAS-teknologiasta.
 • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin.
 • Sinulla on valmiutta uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan muuttuvassa maailmassa.
 • Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia näkökulmia.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Marko Pihlajamäki 29.1.2021 kello 10–11 ja 12.2.2021 kello 11–12. Markon tavoitat numerosta 050 440 0315. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/.

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 15.2.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.