(Poistunut julkaisusta)

IT-kehityspäällikkö, verkkokauppa
SOK IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

S-ryhmän ruoan ja käyttötavaran verkkokauppaa sekä muita digitaalisia palveluita kehitetään nyt vastaamaan lähivuosina yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja muuttuvaa toimintaympäristöä. Haemmekin nyt vahvistamaan joukkoamme SOK IT - Kuluttajien digitaaliset palvelut -yksikön verkkokauppa-tiimiin IT-kehityspäällikköä.

Tehtävästä tarkemmin

Tehtäviisi kuuluvat erityisesti verkkokauppojen järjestelmäkehitys osana ketterää kehitystiimiä. Tehtäväalue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet osallistua eri tarpeiden kehittämiseen ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. Verkkokaupan eri osa-alueilla yhteistyö liiketoiminnan ja palvelutoimittajien kanssa on päivittäinen osa tehtäviäsi. Osallistut myös liiketoimintaprosessien kehittämisprojekteihin IT-asiantuntija roolissa.

Oletko sinä tuleva IT-kehityspäällikkömme – tarvittavat taidot

 • Kokemusta verkkokaupan tai muiden digitaalisten palveluiden kehittämisestä IT:n näkökulmasta
 • Hyvää ymmärrystä tietojärjestelmien kehityksestä, testauksesta ja ylläpidosta
 • Kaupan toimialan perusprosessien ja verkkokaupan toimitusketjun tuntemusta
 • Liiketoimintalähtöistä ratkaisukykyä ja kommunikointitaitoja
 • Kokemusta ketterin menetelmin tapahtuvasta kehittämisestä
 • Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu sekä suomeksi että englanniksi

Koska toimit matriisissa useampaan suuntaan vaikuttaen, on tärkeää, että sinulle on luontevaa verkostoitua ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Osaat siis kuunnella, vaikuttaa ja innostaa. Vaikka toimintamme kehittäminen edellyttää näkemystä, sinulta vaaditaan myös toteuttamisen taitoa. Olet myös avoin uuden oppimiselle ja olet mielummin muutoksen mahdollistaja kuin vastavoima.

Mitä tämä tehtävä ja me sinulle tarjoamme?

 1. Mahdollisuuden vaikuttaa lähes 2,5 miljoonan asiakasomistajan ja koko S-ryhmän digipolkuun, kannattavuuteen ja tulevaisuuteen.
 2. Haasteet, joiden parissa työskentelemme, eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Yksi Suomen suurimmista IT-ympäristöistä, kehittämisemme mittaluokka sekä volyymimme mahdollistavat sinulle varmasti tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä laaja-alaisesti.
 3. Meillä on halu ja taito edesauttaa muutosta. Meillä on selkeä yhteinen tahtotila, tarvittava osaaminen sekä riittävät resurssit ryhmämme strategiaa tukevan työn täytäntöönpanolle. On paljon meistä itse kiinni, kuinka tässä työssä onnistumme. Se on mielestämme palkitsevaa ja mielekästä.
 4. Kokonaisarkkitehtuurimme elää juuri nyt vahvaa murroskautta, joten pääset aidosti modernisoimaan ja tekemään vaikuttavaa työtä kehittymishaluisessa organisaatiossa. Sinun näkemyksellesi on tilaus ja tuletkin olemaan arvostettu osaaja joukossamme.
 5. Saat ympärillesi vauhdikkaasti kehittyvän, osaavista ja innostuneista teknologian ammattilaisista koostuvan työyhteisön.

Vaikka olemme yli 200 osaajan IT-organisaatio, kokoluokkamme ei estä meitä olemasta ihmisen kokoinen, toisistamme välittävä ja huolta pitävä organisaatio. Kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaan balanssin. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 27.11.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Aki juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten 19.11 klo 14.30-15.30 ja 26.11 klo 9-10 numerosta 040 5744 007. Voit myös laittaa sähköpostia aki.pirhonen@sok.fi.