(Poistunut julkaisusta)

IT Junior Consultant Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Etsimme IT Junior Consultantia kasvavaan ja monipuoliseen rooliin asiakasyrityksellemme Helsinkiin! Mikäli IT-alan projektit sekä asiakasrajapinnassa työskentely kiinnostaa, lue lisää! Tämä on erinomainen mahdollisuus oppia asiantuntevilta ja kokeneilta konsulteilta erilaisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Consultantia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Melkki IT.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisissa IT-alan projekteissa, yhteistyössä kokeneempien konsulttien kanssa. Asiakasyrityksemme tarjoaa konsultointipalveluja mm. strategisen liiketoiminnan, hankinnan ja IT-johtamisen pariin. Toimenkuva on hyvin monipuolinen: tulet osallistumaan asiakasprojektien eri vaiheisiin ja tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi palavereita sekä näiden valmistelua, tiedonhakua ja erilaisten dokumenttien sekä sopimusten läpikäyntiä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden nähdä yritysten muutosjohtamista laaja-alaisesti käytännössä sekä toimia osana pientä, mutta vahvasti kasvavaa yritystä. Tässä toimenkuvassa sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tehtäviisi oman taustasi, vahvuuksiesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta, esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Olet motivoitunut kehittymään konsulttina ja asiantuntijana etkä pelkää työskennellä asiakasrajapinnassa. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme, että työelämän perussäännöt ovat sinulle tuttuja esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea oppimis- ja kehittymishalua sekä itseohjautuvaa otetta työskentelyyn! Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti korkeakoulutausta (esim. tekninen, kaupallinen, juridinen)
* Hyvät MS Office-taidot
* Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen asenne
* Itseohjautuva ja proaktiivinen ote työhön
* Kiinnostusta asiakasrajapinnassa toimimiseen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta IT-alan projekteista, testaamisesta tai koodaamisesta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Melkki IT was founded in 2015 with an aim to provide strategic business, sourcing and IT management consultancy, based on strong and extensive experience, but especially on vision from the customer side of the table how the world around us is changing.

We have real life experience from being a customer ourselves and executing strategic changes and most of all, live with the decisions and choices made. To complete the picture we have strengthen our forces with strong service provider knowledge and experience to have an understanding for the whole value chain.

Read more about the projects & client stories