(Poistunut julkaisusta)

IT-johtajan työsopimussuhteinen tehtävä - Turku
Turun Yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Tule meille töihin osaksi aktiivista, kansainvälistä 25 000 opiskelijan ja työntekijän työyhteisöä. Haemme Turun yliopistoon IT-JOHTAJAA

Tehtävän kuvaus

IT-johtaja toimii IT-palveluiden johtajana ja vastaa yliopiston digitalisaation kokonaisuuden kehittämisestä sekä IT-palveluiden toimialueen yleisestä kehittämisestä. IT-palvelut on yliopistopalveluihin kuuluva IT- ja opetusteknologiapalveluita tuottava asiantuntijayksikkö. IT-palveluissa työskentelee yli 90 eri osaamisalojen IT-asiantuntijaa. IT-johtaja kuuluu yliopistopalveluiden johtoryhmään.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta mm. seuraavilta tehtäväalueilta:
  • johtaminen ja esimiestyö
  • laajojen kehittämishankkeiden vetäminen
  • digitaalisten palveluiden kehittäminen (robotisaatio tms.)
  • tietojärjestelmähankinnat (erityisesti julkisen puolen kilpailutukset)

Tarjoamme 

Nykyaikaisen ja hyvinvoivan työyhteisön sekä yliopiston palveluorganisaation tuen ja sitoutuneet kollegat.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja koordinointitaidot sekä asiakaskeskeinen ote palveluiden kehittämiseen sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen ja hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.
Hae tehtävää maanantaihin 21.10.2019 kello 23.59 mennessä sähköisellä hakulomakkeella tämän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää CV ja muut haun kannalta merkittävät asiakirjat.
Tehtävän palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Voit liittää hakemukseesi myös palkkatoiveen. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Päivi Mikkola, puh. 040 194 8398 (ke 2.10. klo 10.20 - 12.00, ma 14.10. klo 14 - 17 ja ke 16.10. klo 9 - 11) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@utu.fi