(Poistunut julkaisusta)

IT-järjestelmäpäällikkö
SOK IT-palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
SOK IT-palvelut tuottaa S-ryhmän päätoimialojen järjestelmäpalvelut sekä koko kaupparyhmän yhteisen IT-infrastruktuurin palvelut. SOK IT Ketjut ja Myymälät -yksikkömme vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kaikkien ketjujen tietojärjestelmien kehittäminen ja päivittäisten tietojärjestelmäpalvelujen tuottaminen. Vastuullamme on yli tuhannen toimipisteen palvelut ja palveluiden kehitys.

Ohjauksessamme toimivat alansa parhaat toimittajat ja kehittämämme ratkaisut edustavat digitaalisten palvelujen kehityksen keihäänkärkeä. Kehitämme mm. mobiilitankkausta, hyödynnämme ennustavaa tekoälyä ja otamme juuri käyttöön mobiilimaksamista ns. kivijalkakaupassa. Parhaillaan uusimme lisäksi nykyisiä kassajärjestelmiämme. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän Osuuskaupat ja kehitämme palveluita hyödyttämään Asiakasomistajia, merkittävää osaa suomalaisista.

Haemme nyt joukkoomme IT-JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin kehittämään ja ylläpitämään S-ryhmän vähittäiskaupan myymäläjärjestelmiä ja erityisesti kassajärjestelmää.

Tehtäviisi kuuluu tuotannon ja kehitysprojektien ohjaaminen monitoimittajaympäristössä, liiketoimintayhteistyö sekä osallistuminen S-ryhmän sisäiseen tietohallintotyöhön. Työtehtävän tarkkaa sisältöä voidaan ohjata hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Odotamme sinulta:

- kokemusta kassajärjestelmistä
- kokemusta ja näkemystä kehittämisestä, testaamisesta ja ylläpidosta
- näyttöjä ja osaamista projektipäällikön tehtävistä
- taitoa ja kokemusta toimittajien töiden johtamiseen
- positiivista asennetta, aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta
- ongelmanratkaisukykyä, pelisilmää ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- halua ja kykyä jatkuvaan kehitykseen ja uuden omaksumiseen muuttuvassa ympäristössä
- sujuvaa englannin kielen taitoa

Arvostamme:

- vähittäis-, ja mahdollisesti liikennemyymäläkaupan tuntemusta
- kokemusta vastaavista tehtävistä monitahoisessa, vaativassa toimintaympäristössä


Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään Suomen johtavien vähittäiskaupan ketjujen kassajärjestelmiä osana huipputiimiä. Lisäksi tarjoamme tekemisen meininkiä, erinomaisen työyhteisön ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. S-ryhmällä on käynnissä useita merkittäviä projekteja ja sinulla on mahdollisuus päästä erinomaiselle näköalapaikalle Suomalaisen Vähittäiskaupan kehityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Jukka Lahti 21.1. klo 11-12 puh. 010 768 2265, jukka.lahti@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.1.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.