(Poistunut julkaisusta)

IT-/järjestelmäpäällikkö / ACON Finland Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

ACON Finland Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen yritys, joka toi Suomeen ensimmäiset trampoliinit. Meillä on trampoliinien lisäksi laadukkaita vapaa-ajantuotteita mm. pelipöytiä, leikkikeskuksia, polkuautoja, pihapelejä ym. Suurimmat myyntikanavat ovat omat verkkokaupat (FIN, SWE, EU, USA, CAN) sekä ulkoiset kauppapaikat, kuten Amazon. Suomessa on lisäksi kaksi myymälää ja muutama jälleenmyyjä.
ACONilla on tytäryritykset USA:ssa ja Kanadassa ja liikevaihto on yhteensä n. 10 M€.  

Haemme Ouluun kansainvälisestä verkkokaupasta innostunutta

IT-/järjestelmäpäällikköä

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti Aconin järjestelmistä, niiden hankinnasta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Olet vastuuhenkilö myös järjestelmien käyttöönotoissa ja koulutuksissa. Ensimmäisenä projektinasi on uuden ERP:n käyttöönotto yhdessä hallintopäällikön kanssa.

Seuraat aktiivisesti verkkokauppa-/ICT-kentän muutoksia ja trendejä sekä yrityksen prosesseista nousevia kehitystarpeita. Osaat ideoida ja hyödyntää tehokkaasti uutta teknologiaa, jotta käytössämme olisi ajantasaiset ja toimivat työkalut.

Toimit tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän kanssa ja osallistut omalla panoksellasi yrityksen strategiseen päätöksentekoon.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • vahvaa kokemusta ja näyttöä yrityksen IT-ekosysteemin hallinnasta, konfiguroinnista ja ylläpidosta, erityisesti eCommerce-liiketoiminnasta
  • kielitaito: suomi, englanti (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä nopeaa reagointikykyä

Tarjoamme sinulle 

  • mielenkiintoisen paikan kansainvälisestä ja nopeasti kasvavasta yrityksestä
  • mahdollisuuden kehittää jatkuvasti itseäsi
  • monipuolisen työnkuvan, jonka sisältöön pääset vaikuttamaan
  • kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etuja mm. harrastamiseen

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS-konsulteille Veli-Antti Vasela p. 040 0294433, veli-antti.vasela(at)mps.fi tai Minna Moilanen p. 040 8496215 tai minna.moilanen(at)mps.fi. 

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 16.6.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.