(Poistunut julkaisusta)

IT-järjestelmäasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Tiesitkö, että Kela on suuri ja kehittyvä IT-alan työnantaja? IT-palveluissamme työskentelee noin 700 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.


Tule mukaan kehittämään Kelan hallinnon järjestelmiä ketterästi. Haemme osaavaan ja mukavaan ryhmäämme työskentelemään Helsinkiin tai Jyväskylään IT-järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen.


Toimit Kelan IT-palveluissa hallinnon tukijärjestelmistä vastaavan ryhmän IT- asiantuntijatehtävissä hallinnon materiaali- ja yleishallinnon palvelut –alueen valmisohjelmistojen parissa, joita ovat mm. asiakirjahallinnon, ruokatuotannon ja kiinteistöhallinnan järjestelmät.


Tehtävänäsi on vastata sovellusten teknisestä asiantuntijuudesta kehittämishankkeissa, ja kehittää ryhmän vastuulla olevia tietojärjestelmäkokonaisuuksia yhteistyössä Kelan tuoteomistajien, järjestelmätoimittajien ja IT-palveluiden tulosyksikön kanssa asetettujen vaatimusten mukaisesti. Seuraat alan kehitystä tehtäväalueesi palveluiden osalta ja tuot aktiivisesti esiin sovellusten digitaalisia hyödyntämismahdollisuuksia. Osallistut asiakkaan prosessien kehittämiseen IT:n näkökulmasta sekä uusien järjestelmien hankintaan, kilpailutuksiin, IT-sopimushallintaan ja toimittajayhteistyöhön. Tehtävääsi kuuluu järjestelmien toiminnan varmistaminen koko elinkaaren ajan, aina hankinnasta tietojärjestelmän alasajoon asti.


Sovelluksiin tarvittavia muutoksia hallinnoidaan ketterän kehittämisen käytäntöjen mukaisesti. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit toimia myös scrum masterina.


Edellytämme:
- Kokemusta IT-asiantuntijana/järjestelmäasiantuntijana toimimisesta viimeisten viiden vuoden ajalta
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
- Hyvää loogista päättelykykyä ja kokonaisuuksien ymmärrystä
- Pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja kykyä kantaa vastuuta
- Kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin

 

Arvostamme:
- Korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutusta sekä soveltuvuutta IT-alalle
- Kokemusta kilpailuttamisesta ja IT-sopimushallinnasta
- Kokemusta scrum masterin tehtävistä ja toimimisesta ketterässä tiimissä

 

Me tarjoamme sinulle:
- osaamistasi vastaavat kehittymismahdollisuudet
- kattavan työterveys- ja hammashoidon
- lounasedun
- kouluttautumismahdollisuuksia
- tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
- mahdollisuuden etätöihin.

 

Kela työyhteisönä
Kelassa tehdään merkityksellistä työtä, jossa osaavat tekijät rakentavat yhdessä suomalaista hyvinvointia. Työkulttuuri on inhimillinen ja joustava. Asiantuntijoille tarjotaan hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä yhteisiin toimintatapoihin. Merkityksellinen työ ja hyvä ilmapiiri saavat ihmiset viihtymään Kelassa pitkään.

 

Kiinnostuitko?


Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 31.1.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje palkkatoivomuksineen. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja antavat Sari M Ahola, p. 020 634 3631, sähköposti muotoa etunimi.m.sukunimi@kela.fi ja Olli Pehkonen, p. 020 634 0380, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kela.fi