(Poistunut julkaisusta)

IT-järjestelmäasiantuntija
Eurofins Viljavuuspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Eurofins Viljavuuspalvelu Oy on maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, kansainvälisen Eurofins Scientific-konsernin suomalainen tytäryhtiö. Eurofinsin päätoimialoja ovat laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike- ja maatalous-, ympäristö- sekä lääkesektoreilla. Konsernimme 650 laboratoriossa, jotka sijaitsevat 45 maassa ympäri maailmaa, työskentelee 45 000 laboratorioalan ammattilaista. Analyysivalikoimamme kattaa yli 150 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, turvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Suomessa Eurofins on toimialansa markkinajohtaja. Suomen yhtiöt, joiden palveluksessa työskentelee 400 henkilöä, tarjoavat laboratorio- ja asiantuntijapalveluita elintarvike-, maatalous-, ympäristö- ja tuoteturvallisuussektoreille.

Haemme asiakkaallemme Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:lle suorarekrytointina IT-järjestelmäasiantuntijaa Mikkeliin

Tehtävässä vastaat Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:n laboratoriojärjestelmien tarveanalyyseistä, dokumentoinnista, käyttöönotosta, käyttäjäkoulutuksesta, ylläpidosta sekä myöhemmässä vaiheessa sen jatkokehityksestä. Toimit osana Eurofins:n IT Solutions tiimiä.

Menestyt tehtävässä, kun olet hankkinut itsellesi kemian tai teknisen vähintään keskiasteen koulutuksen ja omaat hyvät IT taidot esimerkiksi jostain seuraavista sovelluksista: C#, SQL, SQL reporting, Visual Studio VBScript, Excel sekä mahdollisesti LIMS (Laboratory Information Management System). Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat myös toimia osana isompaa IT Solutions tiimiä. Tehtävässä pitää toimia aktiivisesti myös liiketoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa. Englannin kielen osaaminen on tärkeää, koska se on kansainvälisen konsernimme virallinen kieli. Kokemus kemian teollisuudesta tai laboratorioalasta katsotaan eduksi.

Persoonatasolla olet sosiaalinen, rohkea, analyyttinen, empaattinen, joustava sekä utelias. Sinulla on kyky motivoitua ja työskennellä itsenäisesti niin kotimaisessa kuin kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ennen kaikkea olet ennakoiva ja sinulla halu löytää ratkaisu sekä toteuttaa asiat valmiiksi liiketoimintojen haluamilla tavoilla.

Työ on kokoaikainen vakituinen päivätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2019. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta 25.8.2019 mennessä.