(Poistunut julkaisusta)

IT Järjestelmäasiantuntija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Etsimme Suomen ulkoistuspalveluiden Tuotehallinnan yksikköömme Helsinkiin aikaansaavaa ja osaavaa

 

IT Järjestelmäasiantuntijaa (Microsoft työkalut)

 

Olet tärkeä osa tiimiä, joka tuottaa järjestelmien tukipalvelua palkka- ja taloushallinnon palveluyksiköillemme eri puolella Suomea. Tehtävässäsi pääset tekemään laaja-alaisesti yhteistyötä palveluorganisaatiomme pääkäyttäjien, asiakkaiden ja ohjelmistotoimittajien kanssa.

 

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Järjestelmäalustoihin liittyvät ylläpito- ja muutostyöt
  • Automaatioprosessit (koodi ja kehitys)
  • Teknisten ongelmien ratkaisu käyttäjäpalautteen perusteella
  • Sovellusten päivitys- ja ylläpito
  • Tietokantatyöt
  • Testaus ja dokumentointi
  • Hankkeiden kartoittaminen, suunnittelu ja toteutus yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa

 

Tehtävässä menestymisen edellyttää osaamista Windows ympäristöistä. Edellytämme sinulta ymmärrystä yleisimmistä Microsoft kehitys- ja julkaisutyökaluista kuten C#, MS SQL, IIS, Active Directory, SSIS- ja Office development.

Sinulla on mielellään IT-Tradenomi, insinööri (AMK) tai muu soveltuva IT alan tutkinto. Osaat viestiä sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä suomeksi että englannin kielellä, ruotsin kielen taito on eduksesi.

Tärkeimpänä ominaisuutena odotamme kuitenkin ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uusia asioita sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisen asiakaskunnan ja talous- ja palkkahallinnon ammattilaisten parissa. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Ymmärrämme myös vapaa-ajan merkityksen, joten tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan.

 

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Sami Niemisalo p. 050 411 8922 tiistaina 13.2.2018 klo 14-16, torstaina 15.2. klo 9-10 ja keskiviikkona 21.2.2018 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.2.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.