(Poistunut julkaisusta)

IT- ja tuotantolaitteiden huoltoteknikko, Espoo
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Etsitkö kokopäivätyötä ja oletko kiinnostunut työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä osaavien kollegojen kanssa?
Oletko valmis 3-vuorotyöhön?

Haemme useita osaavia tekijöitä asiakasyrityksemme Espooseen työskentelemään IT- sekä tuotantolaitteiden sekä ohjelmistoasennusten parissa.
Kyseessä on kolmivuorotyö ja toimeksianto kestää arviolta noin vajaan vuoden. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Adeccon kanssa.

Päätehtäviin kuuluu ylläpitää tuotantoympäristön laitteiston toimivuutta. Tämä käsittää sekä IT- että tuotantolaitteiden osalta vianetsintää, konfigurointia, verkkolaitteistojen asennuksia sekä softa- aja automaatiotestausten tekemistä ohjeistuksien mukaan. Työhön kuuluu lisäksi raportointia testauksen, laitteistojen tilan ja konfiguraatioiden osalta.
Työ saattaa sisältää jonkin verran raskaidenkin laitteiden nostoa ja siirtelyä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä tuotantoympäristössä, erinomaiset IT-taidot. teknistä osaamista sekä käytännön kokemusta esimerkiksi kokoonpano- tai asennustyöstä.
Tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa.

Jos sinulla on lisäksi positiivinen asenne, motivaatiota rutiiniluonteisiin tehtäviin, tarkkuutta ja kyky oppia nopeasti uusia asioita, voit olla etsimämme tekijä. Aikaisempi kokemus laboratorio- tai puhdastilaympäristössä työskentelystä on eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian englanninkielisellä CV:llä ja hakemuksella.