(Poistunut julkaisusta)

IT- ja ohjelmistoalan uusia osaajia
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Innostaako sinua softakehitys, IT-kehitysprojektit tai asiantuntijatehtävät järjestelmien parissa? Haluatko nostaa osaamisesi uudelle tasolle ja kehittyä IT-alan asiantuntijaksi? Hae nyt DigiTalent Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja työllisty alalle, jossa työt etsivät sinua!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä useamman palvelun ollessa koodinpätkässä kiinni, myös alan työmahdollisuudet monipuolistuvat. Yritykset etsivätkin nyt IT- ja ohjelmistoalan tekijöitä monenlaisiin rooleihin.

DigiTalent Akatemia vastaa yritysten kysyntään tarjoamalla sinulle mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät IT- ja ohjelmistoalalla, sekä napata ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus samanaikaisesti. Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme osaaja?

Kasva kysytyksi osaajaksi ja löydä uusi työ

Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tekijöitä monenlaisiin IT- ja ohjelmistoalan tehtäviin ja ohjelma avaa mahdollisuuksia hyvinkin erilaisille urapoluille.  Tuleva työtehtäväsi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -testaaja
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-tukihenkilö / HelpDesk-asiantuntija
 • Software Engineer
 • Ohjelmistosuunnittelija

Työmahdollisuuksia löytyy niin uraansa aloitteleville osaajille, kuin jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi – sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija!

Hyvät valmiudet tehtäviin antaa, jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi 
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta IT-alalta ja mahdollisesti ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta 
 • Tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta 
 • Sinulla on ICT-alan tutkinto tai teknistä osaamispohjaa 
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opistotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta 

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalent Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät ja asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Ohjelman suuri etu onkin juuri se, että opitut tiedot ja taidot ovat tehokkaasti siirrettävissä uuteen työtehtävääsi.

 • Räätälöidystä koulutuksesta eväät työllistymiseen. DigiTalent Akatemian tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 3 – 6 kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Ohjelman kautta pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Lopputuloksena viet osaamisesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Uusia työmahdollisuuksia aukeaa alalle kiihtyvällä tahdilla, mutta oikeanlaisista osaajista on pula. Yhteistyöyrityksemme etsivät tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Hae mukaan heti!

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 689933.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen ohjelmasivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta:
Katri Pajarinen
050 377 2477
katri.pajarinen@saranen.fi