(Poistunut julkaisusta)

IT- ja järjestelmäasiantuntija
Katri Antell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Vahvistamme Antellin organisaatiota ja etsimme

IT- ja järjestelmäasiantuntijaa

Tehtävänäsi on toimia konsernimme kahden hengen IT-tuen toisena asiantuntijana. Työsi painopisteet jakaantuvat laajan käyttäjäkuntamme tukemiseen konsernitason laite- ja ohjelmistotuessa, jonka lisäksi osallistut konsernitason IT-projektien ja digihankkeiden läpivienteihin. Nykyisten prosessiemme automatisointi ja erilaisten digitaalisten palveluiden käyttöönotto edellyttävät, että tuot yritykseemme uutta osaamista. Emme etsi ohjelmoijaa vaan henkilöä, joka elää tämän päivän digiaikaa ja haluaa edelleen kehittää itseään ja osaa jakaa osaamistaan eteenpäin käyttäjille. Esimiehesi on talouspäällikkö.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva, mielellään korkeakoulutasoinen koulutus. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä ja -asennetta sekä erinomaisia työyhteisötaitoja. Koulutustasi tärkeämpää on, että omaat muutaman vuoden kokemuksen IT-järjestelmien parissa toimimisesta, olet ollut mukana järjestelmäkehitystyössä ja projektienhallinta on sinulle tuttua. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, pitkäjänteisyys sekä keskeneräisyyden sietäminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Microsoft 365 -tuotteet, kassajärjestelmät ja M-Files-ohjelmisto ovat sinulle tutut.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, ikkunan Suomen yrityskarttaan ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi järjestelmäasiantuntijana. Pääset osaksi kotimaisen perheyrityksen ainutlaatuista yrityskulttuuria ja kasvavaa Antell-perhettä. Autamme sinua onnistumaan työssäsi rakentamalla sinulle kokemuspohjasi mukaisen kattavan perehdytysohjelman.

Kiinnostuitko? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa MPS-konsultit Heidi Takala puh. 0400 761070 ja Riikka Vaaraniemi 040 557 5353. Hae tätä avointa työpaikkaa 31.12.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteessa https://mps.rekrytointi.com/paikat/antell viimeistään 31.12.2019 mennessä.