(Poistunut julkaisusta)

IT-infrastruktuurin asiantuntija
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019Haluatko työskennellä osana IT-osastoamme ja  menestyä meillä IT-infrastruktuurin asiantuntijana? Hae työkaveriksemme Visma Financial Solutions Oy:lle.


Visma Financial Solutions on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo, jossa työskentelee yli 140 asiantuntijaa. Vahvuutenamme on erityisesti PK-yritysten ja PK-yrittäjien tarpeiden ymmärtäminen. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Turun toimistollemme IT-infrastruktuurin asiantuntijaa.


Tehtävässä tulet kehittämään ja ylläpitämään palvelinympäristöjämme ja työskentelemään yhdessä IT-infrastruktuuri ja tukipalvelut -tiimin kanssa. Työskentely tehtävässä on itsenäistä, mutta tukenasi ovat asiantuntevat kollegat. Visma Finacial Solution Oy:n IT-osastolla työskentelee noin 20 IT-alan ammattilaista.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Aikaisempaa työkokemusta palveluhallinnan työkalujen ja prosessien parista
- Teknistä kykyä omaksua ohjelmistojen konfiguraatiot ja logiikka voidaksesi tutkia ja tunnistaa häiriötilanteet sekä niiden juurisyyt
- Seuraavien teknologioiden hallintaa: tietokannat, virtuaalipalvelimet / Windows/ Linux, verkkopalvelut
- Pilviosaamista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Eduksi katsomme: 

- Kokemuksen DevOps-menetelmistä
- Kubernetes ja Docker osaamisen
- Kokemuksen CI/CD pipelinejen ylläpidosta ja toteuttamisesta (Gitlab CI/CD, Jenkins, tms.)
- Kokemuksen Infrastructure as a Code -tyylisestä resurssienhallinnasta ja konfiguraationhallintatyökaluista (Terraform, Chef, Puppet, Ansible, tms.)
- Ohjelmointiosaamisen


Visma Financial Solutionsilla pääset osaksi kokenutta ja kannustavaa työyhteisöä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja sen tueksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä järjestämme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapahtumia.  Haluamme tarjota asiantuntijoillemme myös hyvät mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja suhtaudumme kouluttautumiseen erittäin kannustavasti.


Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 30.11.2019. Tehtävä on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.  Aloitusajankohta on sovittavissa. Lisätietoja tehtävästä antaa IT Director Saku Vina, saku.vina@visma.com, puh. 050 598 5926.
Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 140 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.