(Poistunut julkaisusta)

IT-INFRAPALVELUIDEN PÄÄLLIKKÖ
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Etsimme innostavaa johtajaa ottamaan kokonaisvastuun Taideyliopiston infrapalveluiden kehittämisestä

Taideyliopiston IT-infrapalveluiden päällikkönä johdat IT-infraympäristön kehittämistä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Vastaat Taideyliopiston kokonaisarkkitehtuurityön toteutuksesta ja päivittäisen perustoiminnan jatkuvuudesta. Johdat omistautunutta ja ammattitaitoista asiantuntijatiimiä, jonka jäsenet työskentelevät käyttäjä- ja käyttövaltuushallinnan, sovelluskehityksen ja web-palveluiden, työasemainfran, tietoliikenteen, käyttö- ja konesalipalveluiden sekä tallennus- ja varmistuspalveluiden tehtävissä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on monipuolinen tekninen tausta, käytännön kokemusta infrapalveluista ja niiden kehittämisestä sekä näkemystä tulevaisuuden kokonaisarkkitehtuurityöstä korkeakouluympäristössä. Odotamme myös näkemystä toimintaympäristöjen digitalisoinnista, sillä tehtävässä pääsee rakentamaan uudenlaisia palveluita toimintaympäristöjen muuttuessa.

Etsimme osallistavaa johtajaa, joka arvostaa yhteistyötä ja kädet savessa tekemisen meininkiä. Tehtävässä pääsee myös visioimaan digitaalista tulevaisuutta ja edistämään korkeakoulusektorin kehityshankkeita yhteistyöverkostoissa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Työssä pääsee osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme haasteellisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 11-12. Palkka on työsuhteen alkaessa 4600-5200 € kokemuksesta ja henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen.

Toivottavasti innostut tehtävästä ja lähetät hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.8.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14113.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla konsultti Eveliina Sainio: eveliina.sainio@mericuriurval.com, puh. +358 40 637 0889, parhaiten tavoitettavissa 6.-16.8.