IT-infran asiantuntija
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme kokenutta IT-infran asiantuntijaa

Haemme vahvistusta IT-organisaatioomme, jossa työskentelee noin 25 henkilöä erilaisissa IT-infran ja rahoitusjärjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävissä Helsingissä ja Kuopiossa.  Sinun avaintehtäviäsi joukkueessamme ovat service deskimme toisen asteen tuki,  käyttöoikeushallinta, työasemaympäristön ylläpito, ohjelmistojakelu sekä monenlaisiin IT-infran hankkeisiin liittyvät tehtävät. Lisäksi osallistut tarpeen ja kiinnostuksesi mukaan Finnveran digitalisointiin.

Tehtävässä teet aktiivista yhteistyötä sekä Finnveran sisäisten asiakkaiden että useiden palveluntarjoajien kanssa. Finnveran IT-palvelut toimivat ITIL-viitekehityksen mukaisesti, ja odotamme sinulta myös sen tuntemista.

Henkilönä olet ratkaisuhakuinen ja haluat tuottaa hyviä palvelukokemuksia sisäisille asiakkaillesi.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hallita aikatauluja. Sinua motivoi pitkäjänteinen ja määrätietoinen työskentely yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta service desk- ja/tai muista yllä mainituista avaintehtävistä.  Sinulla on tehtävää tukeva ammattikorkeakoulututkinto ja teknologiaosaamista  Windows 10 ja MS Office-, MS Exchange-, Windows Server-, AD/GPO-, SCCM/RES- ja Powershell-osa-alueista. Lisäksi arvostamme kokemustasi IAM-järjestelmistä (Identity Access Management) ja niiden käyttöönotosta, MS Sharepoint -ylläpidosta, pilvipalveluista tai vaikkapa projektien vetämisestä erilaisissa IT-infran hankkeissa.

Finnverassa sinua odottaa mutkaton ja ammattimainen työyhteisö, joka on palkittu Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Meillä on joustavat työjärjestelyt, rahoitustoimialan mediaanipalkkaus ja työhyvinvointia tukevia käytäntöjä. Nykyaikainen työympäristösi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 17.5. klo 12-14 ja tiistaina 21.5. klo 15-16 tiimin esimies Harri Miskala, puh. 029 460 2449.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 24.5.2019 mennessä. https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisiperusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268312
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki