(Poistunut julkaisusta)

IT-infra Specialist / Team Lead
MPY Yrityspalvelut Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta asiakkaiden IT-infran ylläpitotehtävistä sekä teknisien ongelmien ratkaisemisesta? Oletko toiminut esimies/tiimi10- roolissa tai haluaisitko saada kokemusta myös siltä saralta? Olisiko sinusta mahtavaa olla mukana rakentamassa toimialan parasta asiakaskokemusta yhdessä huippujengin kanssa? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme MPY:lle Ouluun henkilöä IT-infra Specialist / Team Lead rooliin. Tämä tehtävä on mielenkiintoinen kombinaatio teknistä ongelmanratkaisua, asiakkaiden infran ylläpitoa, projektitehtäviä sekä teknisen asiantuntijatiimin arjen operatiivista johtamista. Asiantuntijatiimin arki koostuu MPY:n asiakkaiden IT-infran ylläpito- ja kehitystehtävistä, haastavista tukipyynnöistä sekä ympäristön muutos- ja projektitehtävistä. Tulet vastaamaan tiimisi arjesta ja työtehtävien organisoimisesta, mutta samaan aikaan pääset myös itse pureutumaan tekniseen työhön yhdessä tiimisi kanssa. Koska työ pitää sisällään paljon hands-on tekemistä, toivomme sinulta vahvaa teknistä taustaa, esim. service desk/järjestelmäasiantuntijan tehtävistä. Katsomme myös aikaisemman esimieskokemuksen eduksi.

Tehtävän kautta pääset tutustumaan eri toimialojen IT-ympäristöihin ja kehittämään niitä laaja-alaisesti yhdessä tiimisi kanssa. Pääset mukaan myös mielenkiintoisiin projekteihin ja haastamaan itseäsi vaativissa ongelma- ja häiriötilanteissa. Teknisien taitojen kehittymisen ohessa saat myös arvokasta kokemusta esimiestehtävistä. Sinua on vastassa ammattitaitoinen ja hyvällä asenteella työskentelevä huippujengi, jonka kanssa jakaa arkea.

Työskentelypisteesi tulee olemaan MPY:n toimitiloissa Oulussa, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, ja työaika sijoittuu toimistoaikojen puitteisiin. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto; rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan MPY:n palkkalistoille.

Edellytämme sinulta:

 • Laaja-alaista ymmärrystä ja kokemusta IT-infran ylläpitotehtävistä
 • Kokemusta esimies/tiimi10- tehtävistä
 • Kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota
 • Asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyvää paineensietokykyä
 • Tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja

Viihdytkö mm. seuraavien teknologioiden parissa?

 • Windows palvelimet
 • Varmistusratkaisut
 • PowerShell
 • M365
 • Virtualisointi: VMware, Hyper-V
 • Tietoliikenneteknologiat: FW, LAN, WLAN

MITÄ MPY TARJOAA SINULLE?

’’Meillä MPY:llä on reipas tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen ja huippujengimme täyden tuen tehtävässäsi. Palvelumme ja asiantuntijamme mahdollistavat asiakkaallemme modernin tietotyön ja luovat Suomen tyytyväisimmät käyttäjät. Laadukkaat palvelukonseptimme mahdollistavat onnistumisen työssäsi.

Meillä tehdään töitä pilke silmäkulmassa, koska nautimme työstämme. Aktiivinen henkilökuntakerhomme myös varmistaa sen, että pääset tutustumaan työtovereihisi myös vapaa-ajalla erilaisten aktiviteettien parissa. Ja sitten on ne perinteiset lounas- ja liikuntasetelit, ja kattava työterveyshuolto. Mainitsimmeko jo, että haluamme nostaa MPY:n työntekijäkokemuksen Suomen parhaaksi ICT-alalla?’’

Kiinnostuitko?

Jätäthän meille hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n konsultti Noora Partala.