(Poistunut julkaisusta)

IT-infra asiantuntija
ICT Elmo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Onko moderni tietotekniikka intohimosi? Oletko kehittymishaluinen: haluatko kehittää IT ympäristöjä sekä omaa osaamistasi? Nautitko ihmisten auttamisesta ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä?

Etsimme nyt IT-infra asiantuntijaa Elmolle.

Elmolaisia on tällä hetkellä hieman yli 60. Olemme kasvava organisaatio, joka on rakennettu heittäytymisestä, innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole siiloja. Ei meitä ja muita, vain yksi yhteen hiileen puhaltava tiimi. Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät osaavat työkaverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet IT-alan ammattilainen, jolla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä ihmistaidot. Sinulla on positiivinen ja ratkaisuhenkinen asenne työhön. Uudetkaan tilanteet eivät aiheuta sinussa jäätymistä vaan koet ne enemmänkin positiivisina haasteina ja mahdollisuuksina oppia uutta.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Meillä löytyy touhuttavaa mm. seuraavien IT-taitojen ja teknologien parista:

• Windows palvelimet (Windows toimialueiden ylläpito ja hallinta)

• AD-käyttäjähallinta

• Windows työasemat (koko elinkaari: hankinta, konfigurointi, tunnusten ja erilaisten palveluiden luonti, Asset Management)

• Linux ja Mac OS hallinta

• MDM-hallintaa ja osaamista Applen laitteille (mm. iPhone ja Mac OS)

• Ymmärrystä lähiverkon kytkimistä ja reitittimistä sekä erilaisista muista verkon oheislaitteista (esim. UPS:it, tulostimet, sormenjälkilukijat, kamerajärjestelmät)

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa ICT-alan suunnannäyttäjäyhtiössä. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, ratkaisut ja teknologia sekä innostunut ja itseohjautuva kollegaverkosto.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa pikaisesti, vapaamuotoisesti ja vapaamuotoisen CV:n kera. Pesti täytetään heti kun löydämme tiimiimme sopivat henkilöt. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan ICT Elmolle.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Saari, Recruiter - puh 040 738 6122 - sähköpostitse mikko.saari@barona.fi

Tutustu tarkemmin tuleviin kollegoihin ja ICT Elmoon työnantajana: www.barona.fi/Elmo