(Poistunut julkaisusta)

IT-Infra asiantuntija MPY:lle
MPY Yrityspalvelut Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Sytytkö vaativasta ongelmanratkaisusta ratkoessasi asiakkaan IT -haasteita? Onko mielenkiinnon kohteitasi mm. palvelimet, O365, Azure, VMware? Haluaisitko kehittyä alan huippuosaajaksi osana asiantuntevaa tiimiä?

Etsimme asiakkaallemme MPY Yrityspalvelut Oyj:lle IT-infra asiantuntijaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työnkuvaan Kouvolaan tai Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä ja vastaat MPY:n asiakkaiden palvelinten ylläpito- ja asennustehtävistä sekä erilaisista asiakasprojekteista. Päivittäisiin työtehtäviisi voi lukeutua muun muassa palvelinten vika- ja häiriötilanteiden selvittelyä, uusien palvelimien (virtuaalinen tai fyysinen) asentamista sekä O365-ympäristön ylläpitotehtäviä. Työnkuva pitää sisällään myös työasemiin liittyviä hallinta-, vika ja asennustehtäviä sekä asiakkaiden päivittäisten ongelmien selvittelemistä. Työ pitää sisällään myös verkkopuolen tehtäviä.

Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta vastaavista palvelinteknologioista ja työasemaympäristön työtehtävistä sekä ennen kaikkea aitoa halua syventää osaamistasi edelleen. Tehtävä edellyttää vähintään myös perusteiden ymmärtämistä tietoliikenneteknologioista (FW, LAN, WLAN). Toivomme sinulta myös IT-alan tutkintoa.

Työskentelypaikkanasi tulee toimimaan joko Kouvola tai Mikkeli. Työ hoidetaan pääsääntöisesti etänä, mutta myös asiakkaan luona tapahtuvaa työtä voi sisältyä arkeesi ajoittain. Toivommekin, että erilaisten asiakkaiden kanssa työskentely olisi sinulle entuudestaan tuttua ja myös luontevaa. Osaat kommunikoida selkeästi eri sidosryhmien kanssa ja toimit järjestelmällisesti paineenkin alla. Sinulla on ammattiylpeyttä hoitaa työtehtäväsi vastuuntuntoisesti ja tunnollisesti aina loppuun saakka. Osaat suunnitella työarkeasi ja dokumentoida työtäsi. Pystyt hoitamaan työtehtäviäsi itsenäisesti, mutta et kuitenkaan täysin eristäydy omiin oloihisi. MPY:llä töitä tehdään yhdessä ja toivomme myös sinulta tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävä edellyttää kokemusta seuraavista:

  • Windows palvelimet
  • Windows työasemaympäristö
  • Microsoft O365
  • Backup ratkaisut
  • PowerShell

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista:

  • Linux palvelimet
  • Pilviteknologiat: Azure
  • Virtualisointi: VMware

MITÄ MPY TARJOAA SINULLE?

’’Meillä MPY:llä on reipas tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen ja huippujengimme täyden tuen tehtävässäsi. Palvelumme ja asiantuntijamme mahdollistavat asiakkaallemme modernin tietotyön ja luovat Suomen tyytyväisimmät käyttäjät. Laadukkaat palvelukonseptimme mahdollistavat onnistumisen työssäsi.

Meillä tehdään töitä pilke silmäkulmassa, koska nautimme työstämme. Aktiivinen henkilökuntakerhomme myös varmistaa sen, että pääset tutustumaan työtovereihisi myös vapaa-ajalla erilaisten aktiviteettien parissa. Ja sitten on ne perinteiset lounas- ja liikuntasetelit, ja kattava työterveyshuolto. Mainitsimmeko jo, että haluamme nostaa MPY:n työntekijäkokemuksen Suomen parhaaksi ICT-alalla?’’

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi meille ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi MPY:lle ja rekrytointia hoitaa Barona IT Oy. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikojen puitteisiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n HR-konsultti Noora Partala.