(Poistunut julkaisusta)

IT-ihminen
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Työelämässä tarvitaan muutenkin nyt tukea. Tarjolla työpaikka IT-ihmisenä:

Mikä homma?

Tarvitsemme asiantuntijaihmistä tukemaan meitä seuraavissa arjen IT-tilanteissa:

  • Windows-palvelinten ylläpito
  • AD (Active Directory) käyttäjähallinta
  • Office 365 ylläpito ja tuki
  • Työasematuki
  • Lähituki integratalaisille
  • Työkoneiden tilaukset sekä yleinen koneistosta huolehtiminen

Lisäksi IT-ihminen auttaa meitä palkkaprojektien käynnistysvaiheessa asennuksin ja konfiguraatioin. Hän on tehtävään tullessaan tietoinen, että olemme kasvuyritys, mikä tarkoittaa, että tukitarpeet ja oman tehtäväkentän koko korreloivat integratalaisten määrän kanssa.

IT-ihminen tulee Tampereelle kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu myös pitää pää kylmänä silloinkin, kun sekä käyttäjän että IT:n tekisi mieli itkeä käsillä olevan ongelman edessä.

IT-ihminen antaa tukensa tiimille myös pilvessä: Olemme kolmella paikkakunnalla yksi yhteisohjautuva yksikkö, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Sinun tukenasi puolestaan on 90 integratalaista Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tietää myös, että hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolle on kertynyt jo osaamista Windows-työasemaongelmista. Käytännössä edellytämme noin viiden vuoden kokemusta IT-adminin tai -asiantuntijan tehtävistä. Tietoliikenneymmärrys sekä kokemus Microsoft Azure -pilvipalvelusta lasketaan eduksi. Papukaijamerkin saa, mikäli on perehtynyt Mepco-järjestelmään. HR-tehtävien aiempaa tuntemusta emme edellytä.

Ongelmanratkaisutaitojen lisäksi arvostamme sosiaalisia taitoja (pulppuavaa puhetta) ja kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua).

Myös realismin- ja huumorintajua tarvitaan: Pahimmillaan työ tarkoittaa siirtymistä tulipalosta toiseen ja toisinaan turhalta tuntuvat tukipyynnöt saattavat saada kokeneenkin IT-ammattilaisen tuskastumaan. Koska ne ovat kuitenkin kokijalleen täyttä totta, tulee IT-ihmisen olla pitkäpinnainen tukipilari.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Parhaimmillaan työ antaa ongelmanratkaisukiksejä ja merkitystä integratalaisessa isossa kuvassa. Ja ehkä jopa hyväntahtoiset naurut, kun lähituen tarvitsija tiedustelee: ”Miten hiiriä paritetaan?”

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Tukea on saatavilla myös IT-tuelle. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tukevasti lähtökuopissa IT-ihmiseksi? Lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytyksessäkin tuetaan

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.12.2019 klo 23:59 mennessä. Paikka täytetään vuoden 2020 alusta alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Honkanen, riku.honkanen@integrata.fi, 050 387 5771. Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.