(Poistunut julkaisusta)

IT-harjoittelijoita, testaus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme Kelan IT-palveluihin harjoittelijoita testaukseen.

 

Onko haaveissasi harjoittelupaikka, jossa on kattava perehdytys, monipuoliset tehtävät sekä kiinnostavia urapolkuja isossa IT-talossa? Etsimme nyt opintojen loppusuoralla olevaa tai jo valmistunutta tulevaisuuden testaajaa harjoittelijaksi ajalle 7.1.2021-31.5.2021 Helsinkiin tai Jyväskylään.

 

Haussa olevat työt kohdistuvat IT-palveluissa useampaan ketterään tiimiin, jotka ovat elinkaarensa eri vaiheissa; osa vastaperustettavia, osa jo pitkään toimineita. Sinun osaamisesi voidaan räätälöidä vastaamaan meidän haastavaa ja monipuolista osaamistarvettamme.

 

Tehtävän avainsanoja tiimeissä: RobotFramework, Python, SoapUI, Eclipse, Jenkins, Linux, GIT, Jira, Scrum

 

Menestyt tehtävässä, jos hahmotat suuria kokonaisuuksia ymmärtäen kuitenkin yksityiskohtien merkityksen. Sinulla on kiinnostusta ja ehkäpä kokemustakin testaustehtävistä ja prosesseista sekä halua kehittyä testauksen ammattilaiseksi. Java-sovelluskehityksen perusteiden hallitseminen ovat avuksi. Perusymmärrys ketteristä menetelmistä puolestaan auttaa sinua tiimissä työskentelemisessä.

 

Odotamme sinulta hyviä kirjallisia- ja vuorovaikutustaitoja, sekä ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta oman asiantuntijuuden kehittämiseksi. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Me tarjoamme sinulle mm.

  • palkkaa harjoittelun ajalta
  • työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
  • perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
  • lounasedun

 

Kiinnostuitko?

 

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 8.11.2020.

 

Lisätietoja voit kysyä Hanna Hautaniemieltä sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).