(Poistunut julkaisusta)

IT-harjoittelijoita, sovelluskehitys
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme Kelan IT-palveluihin harjoittelijoita Java-sovelluskehittäjiksi.

 

Onko haaveissasi harjoittelupaikka, jossa on kattava perehdytys, monipuoliset tehtävät sekä kiinnostavia urapolkuja isossa IT-talossa? Etsimme nyt opintojen loppusuoralla olevia tai jo valmistuneita tulevaisuuden devaajia harjoittelijoiksi sovelluskehityksen tehtäviin ajalle 7.1.2021-31.5.2021 Helsinkiin, Jyväskylään ja Turkuun.

 

Haussa olevat tehtävät kohdistuvat IT-palveluissa useampaan ketterään tiimiin, jotka ovat elinkaarensa eri vaiheissa; osa vastaperustettavia, osa jo pitkään toimineita. Sinun osaamisesi voidaan räätälöidä vastaamaan meidän haastavaa ja monipuolista osaamistarvettamme. Osaan tuottamistamme palveluista (Omakanta, Kela.fi, Omakela.fi) olet ehkä jo tutustunutkin, lisäksi merkittävä osa sisäisitä järjestelmistämme on meidän tuottamiamme.

 

Tiimien tehtäviin liittyviä avainsanoja:

ReactJS, Java EE, Java SE, Java8, Java9, React, Node.js, GraphQL, OpenAPI, Springboot, OpenShift, Spring Batch, Keycloak, Apache Camel, JSF, REST, JSON, JPA, Soap, XML, HTML, Elasticsearch, MS SQL server, SQL, PostgreSQL, DB2, Maven, Jenkins, Nexus, Bitbucket/Git, Sonar, SaltStack, Java Server Faces, Primefaces, Red Hat, Docker, DevOps, Jira, PL/1, Robot Framework, Python

 

Menestyt tehtävässä, jos hallitset Java-sovelluskehityksen perusteet ja joitakin ylläolevista avainsanoista, joita tarvitset työtehtävissäsi. Perusymmärrys ketteristä menetelmistä auttaa sinua tiimissä työskentelemisessä. Odotamme sinulta hyviä kirjallisia- ja vuorovaikutustaitoja, sekä ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta oman asiantuntijuuden kehittämiseksi. Olet oma-aloitteinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta. Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Me tarjoamme sinulle mm.

  • palkkaa harjoittelun ajalta
  • työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
  • perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
  • lounasedun

 

Kiinnostuitko?

 

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 8.11.2020. Lisätietoja voit kysyä Hanna Hautaniemeltä tai Arto Tammelinilta sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).