(Poistunut julkaisusta)

IT-harjoittelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018
Esperi Care on valtakunnallinen, voimakkaasti kasvava hoiva-alan yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys-kuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä lääkäripalvelua.

IT organisaatiomme kaipaa lisäapuja kasvavan organisaation tueksi:
HAEMME joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen IT -HARJOITTELIJAA. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja kestää syksyyn 2018.

Katsomme eduksi it-alan perustutkinnon tai voit olla alan opiskelija. Lisäksi toivomme hyvää stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uutta. Olet työskentelytavoiltasi tehokas ja kiireessä viihtyvä. Oma auto katsotaan eduksi, koska työ vaatii liikkumista kentällä Esperin eri yksiköissä. Pääasiallinen toimipaikka on kuitenkin Helsingissä.

Henkilön vastuulla olevia tehtäviä:

• IT-infrastruktuurin ylläpitoa (tietokoneiden ja oheislaitteiden käyttöönotto ja ylläpito, ohjelmistojen asentaminen ja päivitys
• käyttäjien tukemista ja opastamista (helpdesk ja lähituki, Zendesk - tikettijärjestelmä)
• erilaisten vikatilanteiden selvitystä
• käyttäjätunnusten luontia ja hallinnointia.


Valinnassa painotamme erityisesti käytännön osaamista vastaavista tehtävistä.

Arvostamme osaamista / työkokemusta Windows-lähiverkon ylläpidossa sekä osaamista useimmista seuraavista osa-alueista: Windows ja Windows Server -käyttöjärjestelmät, O365, Microsoft Office, Active Directory, Group Policy, System Center Configuration Manager, Citrix-osaaminen, Exchange – sähköposti, MS Dynamics tuotteet, SharePoint, tulostusratkaisut, tietoturva, tietokannat, www-palvelimet ja mobiililaitteet.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. koulutusta sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Työpaikka on aluksi määräaikainen, mutta osaavan ja hyvän työntekijän löytyessä vakinaistamista pohditaan. Harjoittelu on palkallinen, ja jos hyvä tekijä löydetään, niin vakinaistaminen tulee olemaan todennäköistä!


Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Aki Virtanen, 040 7711709.Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2018 osoitteeseen: it.rekry@esperi.fiTervetuloa kasvavaan joukkoomme!


Esperi on Savuton Työpaikka.