(Poistunut julkaisusta)

IT-harjoittelija, tekoäly
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme Kelan IT-palveluihin harjoittelijaa tekoälyratkaisuihin.

 

Onko haaveissasi harjoittelupaikka, jossa on kattava perehdytys, monipuoliset tehtävät sekä kiinnostavia urapolkuja isossa IT-talossa? Etsimme nyt opintojen loppusuoralla olevia tai jo valmistuneita tulevaisuuden tekoälyn asiantuntijoita harjoittelijoiksi ajalle 7.1.2021-31.5.2021 Helsinkiin, Jyväskylään tai Turkuun.

Tehtävänäsi on kehittää ja toteuttaa digitaalisia käyttötapauksia, datamalleja sekä algoritmeja tukemaan Kelan ydintoimintoja. Pääset luomaan uutta tulevaisuutta tekoälyn avulla ja tekemään työtä alan asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä uusien teknologioiden asiantuntijaksi.

 

Tekoälyratkaisuja toteutamme koneoppimismalleihin, puheanalytiikkaan, tekstianalytiikkaan ja kuvantunnistukseen liittyvissä kokonaisuuksissa. Käytämme näissä ratkaisuissa OpenSource tuotteita ja toteutamme sovellukset Kubernetes -pohjaiselle sovellusalustalle omassa konesalissamme.

 

Tiimin tehtäviin liittyviä avainsanoja:

Tesseract, Tensorflow, BluePrism, OpenCV, JavaEE/Spring, JavaScript (React), Python, LifeRay, Node.js, OpenShift, PostgreSQL, MySQL, Jenkins, BI Cognos, Framework

 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta tekoälyratkaisujen kehittämistä kohtaan. Halu oppia uutta, saada aikaan tuloksia sekä innovatiivisuus ovat sinua ammatillisesti eteenpäin ajavia ominaisuuksia. Oma-aloitteisuus ja kiinnostus uuden oppimiseen ovat edellytys menestymiselle harjoittelijan tehtävissä. Tätä työtä ei tehdä yksin: tiimi tavoittelee kunnianhimoisesti tavoitteita oppien samalla toinen toisiltaan.

 

Me tarjoamme sinulle mm.

  • palkkaa harjoittelun ajalta
  • työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
  • perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
  • lounasedun

 

Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

 

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja jätä hakemuksesi ja CV:si www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 8.11.2020. Voit kysyä lisätietoja Sami.O.Korhoselta sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).